Vedete din Romania

#mihaela radulescu #alexandra dinu #oana frigescu #vedete intern #vedete divortate #scandaluri fosti soti

Vedete care au dat de pamant cu fostii soti

Desi au trecut ani buni de cand s-au despartit, cateva vedete feminine din showbizul romanesc sunt dovada clara ca femeile nu pot ierta greselile barbatilor nici intr-o viata. Cuvinte acide si pline de ura sunt doar cateva caracteristici ale declaratiilor surprinzatoare facute de trei celebritati romanesti la adresa fostilor soti. Iata despre cine este vorba.

 

1. Alexandra Dinu

Alexandra Dinu si Adrian Mutu s-au casatorit in anul 2010. Atunci pareau unul dintre cele mai fercite cupluri si parea ca dragostea lor va dura o vesnicie. Totusi, se pare ca gelozia extrema a fotbalistului a dus, trei ani mai tarziu, la destramarea mariajului. Desi Alexandra nu a vorbit niciodata despre Adrian Mutu, acum, la bine de 10 ani, vedeta a rupt tacerea si a explicat, intr-o maniera, destul de agresiva, decaderea fotbalistului.

"Faptul ca domnul Piturca nu-l cheama pe Adi la Nationala nu inseamna ca el este o victima. Lui ii place sa se victimizeze. Adi nu a plecat de nicaieri strangand mana si lasand loc de buna ziua. Sa spuna «Multumesc pentru ce ati facut pentru mine, OK, drumurile noastre se despart». Nu s-a intamplat niciodata lucrul asta. El a dat dovada de neseriozitate.

Insa nu cred ca eu spun ceva nou, acesta-i omul Adrian Mutu. Cand a plecat de la Fiorentina, a fost in liniste si pace? A mai gasit de atunci o echipa buna? De ce nu-l convoaca Piturca? Pentru ca este el al dracu’? Parerea mea este ca totul este legat de comportamentul lui Adi. Pentru ca Mutu pleaca din cantonament cand are el chef", a declarat Alexandra Dinu, pentru "ziarulring.ro.

2. Mihaela Radulescu

Mihala Radulescu si Elan Schwartzenberg au avut o relatie de dragoste foarte tumultuoasa, care, in doar cinci ani, s-a destramat rapid. Desi cei doi soti au iesit de la divort tinandu-se de mana, atunci cand a venit vorba despre custodia fiului lor, Ayan, Mihaela Radulescu a rabufnit si a facut cateva declaratii socante despre fostul sau sot.

"Undeva, pe drumul scarbos al orgoliilor si intereselor, acest milionar a ales sa-si otevizeze familia, sa o taraie de par pe mama copilului lor prin ziare, s-o improaste cu tot noroiul si puroiul unei lumi urate, iar ea nu se mai poate apara. (...) Fostul meu sot si-a pierdut calitatile de om, de tata, dar mai ales pe aceea de barbat. As vrea sa vorbesc la modul general despre milionarii care au transformat Romania in terenul lor de joaca, unde jocul lor preferat e Monopoly, dar nu prea am cum sa nu ma impiedic din cand in cand si de fostul sot. (...) Am sentimentul ca traiesc viata altei femei in acest moment.
Am fugit de un sot care ma insela si care incepuse sa traiasca cum traiesc mai toti milionarii cu bani facuti peste noapte - smechereste, in orgii sexuale si financiare. E un om care si-a construit relatii peste tot si-i vor tine multi partea, tocmai pentru ca a avut grija sa investeasca in toti", a scris Mihaela Radulescu in presa.

3. Oana Frigescu


Imediat ce a putut sa scape din calvarul in care traia, realizatoarea TV Oana Frigescu a facut marturisiri socante despre fostul sau sot.

"In urma brutalizarilor la care eram supusa, am apelat la parintii mei sa vina de urgenta pentru a aplana situatia. La vederea lor, sotul meu a facut un circ monstruos, presarat din plin cu brutalizari. A chemat si Politia ca sa-i alunge efectiv pe parintii mei din casa in care locuiam. Paratul a avut o atitudine similara si fata de sora mea, si fata de sotul acesteia, de fiecare data cand voiau sa ma viziteze, desi noi suntem nasii lor de cununie”, a marturisit Oana Frigescu.




Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare