Vedete din Romania

#fobii animale #fobii fluturi #teama de cai #teama de ratoni

Vedete care au fobii de animale

Statutul de vedeta nu le fereste pe celebritati de starile emotionale comune, precum teama. Multe dintre vedete manifesta o teama de animale pe care s-ar putea ca tu n-o intelegi, caci cauzele fobiilor pot fi animalele tale preferate.

1. Katie Holmes

Fosta sotie a celebrului actor Tom Cruise este ingrozita de ratoni. Vedeta intra intr-o adevarata panica cand vede aceste animale. Desi multe persoane considera ratonii niste animale simpatice si dragalase, in viziunea lui Katie Holmes acestea au o latura ascunsa si bizara, care o sperie teribil.

2. Nicole Kidman

Celebra actrita Nicole Kidman se sperie de o insecta la care nu te-ai fi gandit vreodata ca poate provoca teama unei persoane. Vedeta intra in panica daca in jurul sau apar fluturi. Desi sunt unele dintre cele mai frumoase si indragite insecte, pentru Nicole Kidman, fluturii reprezinta o adevarata teroare.

"Cateodata, cand ma intorceam de la scoala, cate un fluture mare statea fix pe poarta principala. Preferam sa sar gardul, inconjuram casa, orice ca sa evit poarta principala. Am incercat sa scap de aceasta frica. Am intrat intr-o camera plina cu fluturi la American Museum Of Natural History si am lasat fluturii chiar sa se aseze pe mine, insa nu a functionat. Am sarit din avioane, pot sa fiu acoperita cu gandaci de bucatarie, fac tot felul de lucruri periculoase, insa nu suport sa vad fluturi", a marturisit actrita.

3. Orlando Bloom

Actorul Orlando Bloom, cunoscut din celebra pelicula "Stapanul Inelelor", nu poate suporta porcii domestici. Acesta a marturisit ca, desi aceste animale sunt inofensive, i se par destul de dizgratioase.

4. Kristen Stewart

Celebra actrita Kristen Stewart nu poate sta in preajma cailor. Ea a declarat ca nu suporta aceste animale si ca ii provoaca o teama imensa. Vedeta a trebuit insa sa isi invinga teama de aceste animale pentru rolul din pelicula "Snow White and the Huntsman".

"Trebuia sa sar de pe stanci si sa calaresc, iar asta ma inspaimanta. Nu ma bucura deloc acest lucru. Nu-mi plac! Ii urasc!", a marturisit actrita.


Sursa foto: felicesjuntos.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare