Vedete din Romania

#vedete Playboy #prezentatoare stiri #raluca lazarut #Cristina Dochianu #Genina Ilies

Vedete care au trecut direct din "Playboy" la pupitrul stirilor

Cariera in showbiz este o lupta permanenta pentru audienta si promovare, iar principalele arme sunt scandalurile si nuditatea. Cu toate acestea, lumea mondena si lumina reflectoarelor sunt o provocare si una dintre cele mai aprigi dorinte ale oricarei persoane anonime. Desi poate beneficiile financiare nu sunt intotdeauna pe masura asteptarii, orice om viseaza la notorietate. Acesta a fost si visul catorva dintre stiristele autohtone, care s-au lansat in lumea showbizului direct din paginile "Playboy". Iata cine sunt acestea.

1. Genina Ilies

Frumusetea pare sa fi fost unul dintre marile atuuri ale prezentatoarei TV Gianina Ilies, care va reveni in curand la pupitrul stirilor de la Antena pentru a prezenta Observatorul de weekend.

Parcursul profesional al Gianinei Ilies a fost unul incununat de succes, imediat ce vedeta a pozat pentru o renumita revista pentru adulti. Frumusetea sa a fost rapid remarcata, iar la scurt timp Gianina Ilies a facut si primul pas in televiziune.

A debutat mai intai ca prezentatoare a stirilor sportive la Prima TV, apoi a ajuns rapid la in trustul Intact, la Antene. Ea a pierdut insa jobul mult-visat vara trecuta, deoarece audienta stirilor sport a scazut destul de mult. Dezamagita de aceasta intamplare, Gianina a plecat la GSP TV, unde a prosperat in cariera, fapt ce a facut-o sa intre din nou in atentia celor de la Intact.



2. Raluca Lazarut

Prezentatoarea stirilor de la Kanal D Raluca Lazarut a devenit cunoscuta in urma cu noua ani, dupa ce a participat la celebra emisiune "Big Brother". Acest concurs a reprezentat o rampa de lansare a stiristei, care, in scurt timp, a primit o oferta si din partea "Playboy". Raluca Lazarut a realizat un pictorial nud, indraznet, realizat in locuri publice, plimbandu-se nud, nestingherita, chiar sub privirile curioase ale trecatorilor. Dupa aceasta aparitie senzationala, Raluca a facut si primii pasi in televiziune. Prima oara a fost cooptata de Antena 1, iar acum prezinta stirile la postul Kanal D.



3. Cristina Dochianu

Cristina Dochianu, prezentatoarea stirilor sportive de weekend de la Antena 1, a castigat si ea notorietate dupa ce a pozat in "Playboy". Vedeta a marturisit ca nu ar mai face insa acest lucru, deoarece o data i se pare indeajuns.




Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului