Vedete din Romania

#emilia popescu #elena carstea #teo trandafir #vedete intern #operatii vedete

Vedete care au trecut prin interventii chirurgicale complicate

Problemele de sanatate pot sa apara oricand oricarei persoane, indiferent de statutul social. Nici vedetele nu sunt ocolite de boli crunte si foarte complicate, ce le pun in pericol viata. Iata cateva vedete care au trecut prin operatii dificile.

1. Emilia Popescu

Actrita Emilia Popescu a suferit la inceputul lunii ianuarie o operatie complicata la coloana. Vedeta a reusit, prin discretia ce o caracterizeaza, sa tina secret acest lucru.

"Emilia s-a operat la coloana pe data de 9 ianuarie. A fost o operatie dificila, ca majoritatea celor facute la coloana vertebrala. Din fericire, totul a fost bine. Emilia a stat acasa cateva zile si era cat pe ce sa se anuleze spectacolul "Pescarusul", din 22 ianuarie, in care ea are rol principal. Medicii i-au spus sa stea in pat, ca nu e de joaca cu spatele. Asa a si facut, doar ca nu a mai putut de dorul scenei de teatru si a revenit. A facut miscarile cu grija. In culise a mers incet, a stat pe scaun, dar pe scena nu s-a vazut ca ea a suferit o operatie. S-a urcat pe tocuri pentru ca asa ii este rolul, dar nu avea tocuri exagerate, ci unele mici, ca sa nu-i faca rau la spate. Plus ca, pe scena, a stat mai mult desculta”, a declarat pentru wowbiz.ro o sursa apropiata actritei.

Citeste si: Povestea nespusa a eroilor din Apuseni

2. Teo Trandafir

Realizatoarea TV Teo Trandafir a trecut prin momente de cosmar la inceputul anului 2011, cand a aflat ca sufera de pancreatita acuta. Vedeta a fost supusa atunci unei operatii extrem de complicate, careia nu a crezut ca ii va supravietui.
Medicul Niculae Iordache, seful Clinicii de Chirurgie a Spitalului "Sf. Ioan", a confirmat si el, pentru agentiadepresamondena.ro, gravitatea acestei interventii chirurgicale.

"Interventia se numeste necrectomie si presupune o rezectie a unei portiuni din pancreas, cea care este necrozata, si eliminarea infectiei. Infectia este greu de stapanit, evolutia pancreatitei este imprevizibila, iar pseudochisturile pot reaparea. In plus, deseori sunt necesare reinterventii chirurgicale. Din pancreas trebuie taiat cu grija, in asa fel incat sa se elimine infectia si necroza si sa se salveze o parte cat mai mare din organ" , a explicat medicul.


Citeste si: Inspira-te din extravaganta apartamentului de lux al celebrei creatoare de moda Coco Chanel

3. Elena Carstea

Cantareata Elena Carstea si-a revenit destul de repede, dupa o operatie pe creier la care a fost supusa in anul 2008. Vedeta a fost diagnosticata atunci cu anevrism cerebral, iar operatia putea fi una fatala pentru ea.

Imediat dupa aceasta interventie, Elena Carstea a stat departe de scena patru ani, insa a revenit in forta anul trecut la selectia nationala Eurovision 2013.



Sursa foto: teatrulmetropolis.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare