Vedete din Romania

#vedete Sf Andrei #vedete onomastica #vedete intern #showbiz #smiley #andreea esca

Vedete care isi sarbatoresc ziua onomastica de Sfantul Andrei

Andreea Esca, Andreea Marin, Andreea Mantea, Andreea Raicu, Andrei Gheorghe si Smiley se numara printre cei aproape 700.000 de romani isi sarbatoresc onomastica la 30 noiembrie, de Sfantul Andrei. Iata cum vor petrece!

Andreea Esca va avea o zi plina marti, de 1 Decembrie. Timp de sase ore, prezentatoarea se va afla in emisie, si le va arata telespectatorilor, povesti de viata ale unor romani care ne vor face mandri. Cu o zi inainte, insa, Andreea Esca va fi sarbatorita de familie, colegi si prieteni, insa cel mai probabil, stirista se va rezuma la o petrecere restransa avand in vedere, programul pe care il va avea la Pro Tv, cu ocazia Zilei Nationale.

 

"In fiecare an ies la pranz cu alte doua  “Andrele”, prietenele mele Andreea Mihai si Andreea Macri. Anul acesta vom fi doar doua, pentru ca una nu este in tara dar vom recupera si in trei", recunoaste Andreea Esca.

 

Rasfata va fi Andreea Marin de ziua sa! Anul trecut, Tuncay Ozturk a surprins-o pe Zana cu un concert. Cei doi au fost la Instanbul, unde l-au ascultat pe Andre Rieu. Ramane de vazut ce surpriza ii pregateste si anul acesta!

 

 

Andreea Mantea isi va petrece ziua cu baietelul ei, David, mai ales ca e libera de contract dupa ce a incheiat colaborarea cu Euforia Tv.

Andreea Balan, in schimb, se va imparti intre scena si tv. Cantareata face parte din juriul "Te cunosc de undeva", emisiune la care a filmat de zor.

Andrei Gheorghe va primi urarile de Sfantul Andrei in direct, omul de radio avand emisiune dimineata la ProFM de luni pana vineri.

Smiley (Andrei Maria) este unul dintre antrenorii de la “Vocea Romaniei”, asa ca elevii sai vor avea prilej sa faca pauza de la repetitii pentru a-l sarbatori pe solist.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare