Vedete din Romania

#robert turcescu #nunta #casatorie #casatorie vedete #vedete necasatorite #Sylvia Sarbu

Vedete care nu cred in casatorie

Sa ai un mariaj de durata in lumea showbizului romanesc este destul de dificil. Tentatiile sunt la tot pasul, iar viata agitata, care le tine mereu pe drumuri, le-a facut pe unele dintre vedete sa nu isi mai doreasca sa intre intr-o casnicie. Desi multe cupluri din showbizul romanesc traiesc povesti de dragoste fericite, care dureaza de ani buni, acestea refuza sa se casatoreasca. Iata cateva dintre acestea.

1. Sylvia Sarbu

Sylvia Sarbu a trecut printr-un divort dureros in 2012, dupa trei ani de casnicie alaturi de cantaretul Andrei, jumatatea trupei Alb Negru. De mai bine de jumatate de an, artista este din nou implicata intr-o relatie serioasa cu Dragos, cu care deja locuieste. Sylvia a marturisit insa ca, desi il iubeste pe Dragos, nu isi mai doreste sa se implice curand intr-o casatorie.

"La sfarsitul anului trecut ne-am imprietenit, ne-am cunoscut incet-incet si ne-am dat seama ca ne iubim. Locuim impreuna de sase luni si ne intelegem foarte bine. Nu se pune problema sa ma recasatoresc. Am ramas cu mici sechele dupa divortul de Andrei", a declarat Sylvia, pentru "Libertatea".

2. Oana Sarbu si Robert Turcescu

Desi formeaza un cuplu de mai bine de opt ani, actrita Oana Sarbu si jurnalistul Robert Turcescu nu au niciun gand de casatorie. Cei doi au impreuna si un copil, Alex, in varsta de 4 ani, pe care l-au adoptat.

"Nu cred ca o relatie are o stare de siguranta sau de confort mai mare in momentul in care intervine un act oficial. Poate fi un liant, insa in acelasi timp am vazut cupluri care erau extrem de misto inainte de casatorie, iar dupa au avut o cadere brusca. Dar nu asta e motivul pentru care eu si Oana nu suntem casatoriti. N-am discutat niciodata despre povestea asta. N-am luat-o ca pe o varianta care trebuie bifata undeva", a marturisit Robert Turcescu.

3. Dan Bittman si Liliana Stefan

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, si Liliana Stefan formeaza un cuplu de peste 20 de ani. Ei au impreuna trei copii, insa au declarat in nenumarate randuri ca oficializarea relatiei nu este una dintre prioritatile lor.

"Liliana a primit inele, dar nu am cerut-o. Nici nu vrea asta. Cred ca secretul relatiei noastre este acela ca ea nu a incercat sa ma ingradeasca", a declarat Dan Bittman.

4. Iulian Marciuc si Adrian Enache

Iuliana Marciuc si Adrian Enache au o poveste de dragoste demna de telenovele. Cand s-au cunoscut, fiecare era implicat intr-un alt mariaj. Ei au reusit insa sa fie impreuna abia dupa 17 ani, dar inca nu au de gand se sa casatoreasca.


Sursa foto: revistavip.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare