Vedete din Romania

#mihaela radulescu #adrian cristea #adelina pestritu #iubiri vedete

Vedete care nu isi pot uita fostele iubiri

Chiar daca s-au despartit de ani buni, iar statutul lor le ofera posibilitatea de a-si gasi un partener pe masura, multe dintre vedete raman prinse in vraja unor iubiri neimplinite, pe care insa le reneaga de fiecare data cand au ocazia. In anumite circumstante insa, modul in care reactioneaza in preajma fostilor iubiti sau felul in care vorbesc despre ei demonstreaza faptul ca inca mai au sentimente pentru acele persoane. Iata cateva vedete care nu au reusit sa isi uite fostele iubiri, chiar daca au trecut ani buni de cand s-au despartit.

1. Mihaela Radulescu

Desi l-a atacat in repetate randuri pe fostul sau sot Stefan Banica Jr, Mihaela Radulescu pare ca inca nu l-a uitat pe sarmantul artist. De curand, cei doi s-au intalnit in cadrul "Sarbatorii Castanelor", unde Mihaela Radulescu a fost gazda evenimentului, iar Stefan Banica Jr a sustinut un recital.

Modul in care Mihaela l-a prezentat pe fostul sau sot a ridicat cateva semne de intrebare.

"Tot asta-seara, imi va face placere sa ascult un artist pe care il stiam pe de rost odata, Stefan Banica Junior", a spus Mihaela Radulescu, vizibil emotionata.

Mihaela Radulescu a aratat, de asemenea, in timpul prezentarii ca ii urmareste indeaproape activitatea fostului sau sot Stefan Banica Jr si este inca interesata de ceea ce face el.

2. Adelina Pestritu si Liviu Varciu

Adelina Pestritu si Liviu Varciu sunt un fenomen aparte al showbizului. Desi si-au adresat cuvinte dure in nenumarate randuri, mai ales in perioada imedita urmatoare divortului, Liviu si Adelina inca pastreaza in privire acea emotie de altadata in momentele in care se intalnesc. In plus, cei doi chiar au incercat sa dea o noua sansa mariajului lor anul trecut, insa lucrurile au degenerat, impacarea lor durand doar doua saptamani.

3. Adrian Cristea

Fotbalistul Adrian Cristea nu a acceptat nicio clipa ca fosta sa iubita, Bianca Dragusanu, s-a casatorit cu un alt barbat. Imediat ce fosta asistenta TV a dezvaluit ca se va marita, Adrian Cristea a inceput sa iasa cu tot felul de declaratii, in care sustinea ca Bianca inca il mai iubeste. De asemenea, Adrian Cristea i-a trimis fostei sale iubite, chiar in ziua nuntii, un imens buchet de trandafiri albi.



Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare