Vedete din Romania

#catalin botezatu #teo trandafir #mihai mitoseru #vedete dragoste #vedete intern

Vedete care nu mai cred in dragoste. Iata motivele lor uimitoare

Dragostea este mereu surprinzatoare. Exact atunci cand te astepti mai putin, te loveste din plin sau, de ce nu, dispare cat ai clipi. Vedetele nu fac nici ele rabat de la capriciile dragostei. Iata cateva celebritati autohtone pe care dragostea cu greu le mai poate atinge.

1. Mihai Mitoseru

Mihai Mitoseru are o relatie cu Noemi de cativa ani buni. Cei doi planuisera sa se casatoreasca in curand, insa se pare ca fostul realizator TV s-a razgandit. Motivul este unul tulburator: amintirea fostei sale iubite, Cristina, care a murit in urma unui tragic accident, provocat chiar de el in anul 2000.

Mihai Mitoseru si Noemi

"Este vorba despre prima mea iubita, fata cu care m-am pupat prima oara, am fost 10 ani impreuna. Nu ne-am inselat, nu ne-am certat, eram logoditi si urma sa ne casatorim. Mult timp nu am mai crezut in Dumnezeu. Puteai sa ma calci cu masina, iar eu nu as fi simtit. Acum inteleg ce a fost in sufletul tatalui Cristinei. As fi vrut sa vina la mine si sa imi dea un pumn, sa faca orice", a marturisit Mitoseru.


Mihai Mitoseru si Cristina

Acesta a precizat insa ca Noemi a reusit sa ii aduca linistea sufleteasca de care avea nevoie, insa este sigur ca nu se va casatori in viitorul foarte apropiat.

"M-am gandit mult daca sa ma casatoresc sau nu cu acte. Eu si Noemi suntem ca si casatoriti, locuim impreuna, insa nu simtim nevoia sa facem si o nunta. Relatia dintre noi este lina si asezata. Este la alt nivel, pot spune. E drept ca nu mai este pasiunea de la inceput, nu pot spune ca mai simt fluturi in stomac, dar Noemi imi ofera liniste, am incredere in ea, stiu ca nu ma insala. Este important pentru un barbat sa aiba liniste. Nu ma vad langa alta femeie, dar nu ma insor”, a mai spus Mihai Mitoseru, citat de libertatea.ro.

2. Teo Trandafir

Realizatoarea TV Teo Trandafir a avut un mariaj de sase ani cu pilotul Alexandru Trandafir si o casnicie de doar sase luni cu fostul rugbist Constantin Iosef, pe care l-a cunoscut pe Facebook. Aceasta din urma casnicie a dat-o complet peste cap pe vedeta, iar de atunci nu mai are deloc incredere in barbati.


"Nu imi sta gandul la barbati acum. M-am lecuit! Nu mai vreau sa aud de barbati! Viata mea in prezent inseamna doar emisiunea «Teo Show», de la Kanal D, pe care o prezint. Nu am planuri de vacanta, nici nu am cum sa plec, iar in timpul liber am grija de Maia. Nici de afaceri nu ma mai ocup, imi ajunge teapa pe care mi-am luat-o, cred ca nu sunt construita pentru a fi o femeie de afaceri. De politica nici nu se mai pune problema sa ma mai atraga in vreun fel. Acum, viata mea este televiziunea. Atat!”, a declarat Teo Trandafir, pentru libertatea.ro.

3. Catalin Botezatu

Nici designerul Catalin Botezatu nu mai crede in iubire, deoarece, sustine el, dezmagirile au fost prea multe si foarte puternice.

"Oamenii nu pot fi fericiti. Exista o lege nescrisa care spune ca nimeni nu poate avea totul - si cariera, si dragoste, asa ca acum, mai mult ca oricand, nu mai cred in iubire. Am fost dezamagit", a marturisit Catalin Botezatu.

Citeste si:

Antonia vrea sa faca comedie! Artista, in negocieri cu Toni Grecu?

Divorteaza Bianca pe 6 martie, chiar de ziua ei de nastere?

Cele mai socante transformari ale romanilor deveniti vedete peste noapte

Sursa foto: paginademedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului