Vedete din Romania

#lady gaga #ashton kutcher #channing tatum #meserii vedete #meserii rusinoase

Vedete care nu sunt tocmai mandre de meseriile din trecutul lor

Chiar daca astazi pozeaza in oameni perfecti si au reusit sa devina faimoase, multe dintre celebritatile de renume nu au avut parte dintotdeauna de o viata fara griji. Inainte sa ajunga celebre, multe dintre vedetele de la Hollywood au profesat meserii destul de banale, unele s-ar putea spune chiar rusinoase. Iata cateva celebritati care nu sunt tocmai mandre de joburile pe care le-au avut in trecut.

1. Channing Tatum

Inainte sa devina unul dintre cei mai apreciati actori de la Hollywood, Channing Tatum a profitat de trupul sau bine lucrat la sala pentru a exercita meseria de striper. El a incitat imaginatia femeilor nu doar cu trupul sau, dar si cu simtul umorului foarte bine dezvoltat pe care l-a demonstrat si in pelicula "21 Jump Street". De asemenea, filmul "Magic Mike" a fost bazat pe viata sa.


2. Lady Gaga

Daca te-ai intrebat vreodata cum a ajuns Lady Gaga sa isi faca un debut atat de furtunos in lumea artistica si cum a ajuns sa fie una dintre cele mai bogate vedete, trebuie sa stii ca si ea a practicat mai intai meseria de stripteuza pentru a strange banii necesari pentru a participa la cursurile de moda Tisch School of the Arts.

Se pare insa ca sacrificiile vedetei au meritat, pasiunea sa pentru moda revazandu-se in stilul sau vestimentar unic, etalat atat pe covorul rosu, cat si in concertele sale.


 

3. Ashton Kutcher

Pana sa cunoasca lumea stralucitoare a showbizului, actorul Ashton Kutcher a fost model al unei agentii ce promova lenjerie intima. Dupa aceasta etapa insa, norocul i-a suras si a reusit sa castige atentia producatorilor, iar acum este implicat intr-unul dintre cele mai importante proiect ale sale, in serialul "Doi barbati si jumatate", dupa ce actorul Charlie Shenn a fost data afara.


 

4. Brad Pitt

Inainte de a o cunoaste pe Angelina Jolie sau de a juca in pelicula "Mr. and Mrs. Smith", celebrul actor Brad Pitt a fost membru al The Dancing Bares, o trupa de striptease masculin. Desi logodnica sa Angelina Jolie a avut o tinerete plina de fantezii, ea recunoscandu-si identitatea sexuala indreptata spre sado-masochism, Brad Pitt a incercat sa ascunda faptul ca in timpul facultatii isi castiga traiul din meseria de striper.




Sursa foto: fabulouscelebrities.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului