Vedete din Romania

#vlad filat #andreea marin #romanita iovan #iulian gogan #casatorie secreta #casatorie vedete #vedete intern #angela gonta

Vedete care s-au recasatorit in secret

Unele vedete au asteptat ca presa sa-si ia vacanta, pentru a-si muta atentia de la viata lor personala si au decis sa se casatoreasca in secret, de sarbatori.

Indiferent daca motivul lor a fost sa aiba o ceremonie intima sau sa ascunda subiectul de ochii curiosilor, presa nu a stat degeaba si la inceputul lui 2014 a scos la iveala casatoriile ascunse ale celebritatilor care au facut pasul cel mare in 2013!

Romanita Iovan si Iulian Gogan

Dupa sase ani de relatie, Romanita Iovan si Iulian Goga au decis sa spuna DA atat in fata ofiterului starii civile, cat si a lui Dumnezeu. Vestea ca cei doi indragostiti si-au unit destinele a fost facuta publica de-o prietena apropiata a cuplului, insa a fost confirmata de celebra creatoare de moda: "Eu si Iulian am cununat deja un cuplu si am botezat patru copii. Lucrurile astea nu au putut fi facute decat daca as facut un juramant in fata unui preot. Mai multe nu vreau sa spun”, a declarat vedeta, citata de Libertatea.ro.

Vlad Filat si Angela Gonta

Si ex-premierul Republicii Moldova, Vlad Filat, a intrat in centrul atentiei media dupa ce a anuntat ca s-a casatorit cu prezentatoarea tv, Angela Gonta. Desi in decembrie anuntasera ca s-au logodit si urmeaza sa se casatoreasca, cuplul nu a dorit sa faca publica data nuntii si sa atraga astfel atentia media. Acestia au anuntat abia recent ca evenimentul s-a consumat deja, intr-un cadru intim, si ca sunt mai fericiti ca oricand.

Charlie Sheen si Brett Rossi

Desi nimeni nu lua in serios legatura amoroasa a controversatului Charlie Sheen cu actrita porno, Bret Rossi, se pare ca relatia dintre cei doi este mai solida ca oricand. Dupa doar o luna de relatie, vedeta s-a casatorit in mare secret cu starleta in timpul unei vacante romantice in Europa. Este a patra casatorie a actorului, iar anuntul a fost facut chiar de vedeta, pe Twitter - "Aceasta este casa in care M. Gorbaciov si R. Reagan au facut ceva epic. De asemenea, este si locul unde S. si eu ne-am casatorit", facand referire la un fost consulat francez din Reykjavic (Islanda). Initiala S., care a indus in eroare presa, nu provine de la numele vreunei alte femei din viata actorului, ci de la Scottie, pseudonimul noii sale sotii, Brett.

Andreea Marin si Tuncay Ozturk

Si Andreea Marin a facut din nou pasul cel mare cu mult mai tanarul sau iubit turc, Tuncay Ozturk. Anuntul casatoriei a fost facut de actualul sot al vedetei, pe Facebook, unde a declarat ca si-a unit destinele cu aceasta chiar in ziua de Craciun.

Citeste si:

Adevarata relatie dintre Bianca si Victor Slav. Detaliile care ii dau de gol

Rezolutii radicale pentru vedete. Ce au de gand sa faca in 2014

Top 3 momente jenante prin care au trecut vedetele

Sursa foto: wowbiz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului