Vedete din Romania

#vedete #casatorie #relatii de durata

Vedete cu relatii de lunga durata, care ajung greu la altar

In ultimii ani, showbizzul autohton ne-a furnizat divorturi, despartiri si scandaluri conjugale pe banda rulanta, insa prin multimea de vedete care se separa de partenerii de cuplu s-au strecurat si cateva personaje mondene mai discrete, care traiesc povesti de dragoste nemuritoare. Vorbim despre cateva vedete care au relatii sentimentale de lunga durata, dar care cu greu decid sa ajunga la altar.


Cristi Enache si Roxana Moga

Cristi Enache, solistul trupei Directia 5, are o relatie de mai bine de 12 ani cu Roxana Moga, o antrenoare de fitness si kangoo jumps. Discret din fire, artistul si-a tinut iubita departe de presa mondena si a evitat sa vorbeasca despre relatia sentimentala. Conform presei tabloide, Cristi Enache si Roxana Moga se pregatesc de nunta, iar evenimentul ar urma sa aiba loc in aceasta toamna.



Sursa foto: click.ro


Oana Sarbu si Robert Turcescu

Oana Sarbu si Robert Turcescu traiesc o frumoasa poveste de dragoste de aproape 8 ani. Cei doi sustin ca nu au o reteta a succesului in viata de cuplu, dar considera ca discretia care ii caracterizeaza poate fi responsabila pentru relatia de lunga durata. Trecuti amandoi prin cate un divort, Oana Sarbu si Robert Turcescu nu se mai grabesc sa ajunga la altar si sustin ca se simt foarte bine si fara certificatul de casatorie.



Sursa foto: stiri.rol.ro


Carmen Bruma si Mircea Badea

Carmen Bruma si Mircea Badea au si ei o relatie de lunga durata. Sunt impreuna de mai bine de 12 ani, dar nu se grabesc sa ajunga la altar. Cei doi vorbesc rar despre relatia lor, iar atunci cand o fac, nu ofera prea multe detalii. In urma cu un an, Mircea Badea a generat un val de pareri diferite in presa tabloida, dupa ce a publicat pe blogul sau o fotografie cu Carmen Bruma, in dreptul careia a mentionat cuvantul "sotie".



Sursa foto: libertatea.ro


Dan Bittman si Liliana Stefan

Considerat a fi un adevarat Don Juan al showbizzului autohton, Dan Bittman isi traieste povestea de dragoste departe de ochii curiosilor. Dan are o relatie de mai bine de 20 de ani cu Liliana Stefan, o cunoscuta textiera. Cei doi au impreuna 3 copiii, dar cu toate acestea nu se grabesc sa ajunga la altar.

Solistul a marturisit ca nu si-a cerut niciodata iubita in casatorie si ca nici nu are de gand sa puna marea intrebare, deoarece este fericit cu stadiul actual al relatiei sentimentale.



Sursa foto: ziaremondene.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare