Vedete din Romania

#andreea balan #oana roman #sanziana buruiana #oana lis # madalina pamfile #vedete romania #soferite #soferite celebre #spaima soselelor

Vedete dezastru la volan! Iata soferitele celebre catalogate drept "spaima" soselelor!

Soferitele celebre din Romania prind mai mult curaj la volan decat femeile obisnuite si au impresia ca statutul lor privilegiat se sustrage adesea regulilor rutiere sau ca au "trecere" la politisti, de aceea nu se jeneaza sa incalce legi si sa conduca haotic. Iata vedetele soferite care aduc un deserviciu soferitelor pricepute si dau apa la moara ideii ca femeile nu ar avea ce sa caute la volan!

Andreea Balan

Andreea Balan ori sufera de daltonism ori, nu a invatat ce rol are culoarea rosie a semaforului. Cantareata a fost surprinsa de nenumarate ori calcand pedala de acceleratie la maxim, in ciuda culorii rosie a semaforului, devenind astfel una dintre cele mai inconstiente soferite celebre din Romania!

Citeste si: Vedete care au vandut nasterea copiilor lor televiziunilor

Oana Lis

Oana Lis este o alta soferita care nu pare sa aiba nicio inclinatie deosebita catre sofat. Vedeta este o veterana a parcarilor neregulamentare. Stim ca locurile de parcare din capitala sunt destul de limitate, dar asta nu inseamna ca poate parca acolo unde nimeni altcineva nu o face, drept pentru care autoritatile au avertizat-o de nenumarate ori pentru aceasta greseala... ridicandu-i masina stationata in locuri nepermise.

Citeste si: Vedete in goana dupa marile reduceri

Madalina Pamfile

Madalina Pamfile castiga detasat titlul de "spaima soselelor din Bucuresti", intrucat de cand si-a luat permisul, a fost implicata intr-o multime de accidente provocate din vina ei. Pseudovedeta nu s-a limitat doar la un singur tip de abatere, asa cum fac multe vedete care trec frecvent pe rosu ori parcheaza ilegal, ci a vrut sa testeze tot ce se poate intampla mai rau cu o masina... in trafic. A facut accident, a accelerat mai mult decat trebuia pedala de acceleratie, iar permisul ei a circulat adesea de la ea din portofel la politie si viceversa.

Oana Roman

Spre deosebire de alte vedete, Oana Roman este una dintre femeile din Romania care recunosc fara probleme ca sofatul nu reprezinta punctul lor forte. Vedeta a incalcat, de-a lungul timpului, numeroase reguli de circulatie care s-au soldat cu ridicarea masinii si amenzi usturatoare.

Citeste si: Regina Marii Britanii a saracit. Averea sa a scazut dramatic

Sanziana Buruiana

La fel ca si Madalina Pamfile, soferita Sanziana Buruiana "exceleaza" la capitolul accidente, amenzi si incurcarea traficului rutier, atunci cand se urca la volanul masinii sale. Asadar, daca vedeti o blonda-suvitata la volan, cu buzele botoxate, care pare sa se semene cu ea, pastrati distanta ori schimbati ruta, caci nu se stie niciodata cand va confunda masina cu o parcare ori cand incurca pedala de frana cu cea de acceleratie.

Sursa foto: cugetliber.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare