Vedete din Romania

#Stefan Stan #ellie white #vedete extenuate #Mihai Campineanu

Vedete extenuate din cauza muncii

Dorinta arzatoare de a reusi in cariera si de a se mentine in topurile preferintelor publicului le face pe anumite celebritati sa renunte la viata lor personala cu totul pentru a se dedica muncii si pasiunii lor. Totusi, neglijenta vietii sociale, dar si a sanatatii le aduc pe vedete in situatii critice, chiar la un pas sa isi piarda viata.

1. Mihai Campineanu

Unul dintre cele mai recente cazuri de extenuare pentru cariera este solistul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, care a suferit un infarct imediat dupa un concert sustinut la Timisoara.

Colegii de trupa, speriati, au sunat speriati imediat la Ambulanta. Echipajul sosit la fata locului l-a transportat pe Mihai la spital, unde a fost resuscitat.

"A fost adus un pacient de 42 de ani in stop cardio-respirator prin fibrilatie ventriculara, a fost resuscitat, a facut aceasta tulburare de ritm pe un infarct miocardic", au informat medicii de la Spitalul Municipal Timisoara.

Colegii de trupa ai lui Mihai au marturisit ca, imediat dupa concert, solistul a spus ca are dureri puternice in piept si imediat s-a prabusit. Acestia au declarat, de asemenea, ca acest incident a avut din cauza stresului si a oboselii.

"De vina sunt stresul si oboseala. Cu o zi inainte am avut concert in Arad, apoi la Timisoara. S-a stresat mult si cu lansarea noului videoclip al trupei pe care am organizat-o, tot aici, in concert la Timisoara. Era foarte foarte obosit", a declarat Mihai Dobre, de la Suie Paparude.

2. Ellie White

Frumoasa cantareata Ellie White a ajuns si ea la capatul puterilor din pricina problemelor pe care le-a intampinat in ultima perioada in viata personala. Mai intai si-a amanat nunta, iar acum se zvoneste ca si tatal copilului sau vrea sa o paraseasca. Astfel, zilele trecute, in timp ce se afla la o filmare, Ellie a lesinat, suferind o cadere de calciu.

3. Stefan Stan

In vara, cantaretul Stefan Stan a trecut si el printr-o perioada dificila. La un concert pe care l-a sustinut in luna iulie la Arad, artistul era cat pe ce sa cada de pe scena, nemaiputand sa isi tina echilibrul. Alarmat de aceasta situatie, Stefan Stan a mers rapid la analize, fiind diagnosticat cu encefalita.



Sursa foto: sanatate.bzi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare