Vedete din Romania

#lady gaga #miley cyrus #hannah montana #premiile Video Music Awards #vede nud #costum latex

Vedete fara haine, record de popularitate

Nuditatea, scandalurile si relatiile de dragoste picante par sa fie principalele ingrediente ale unei retete de succes in lumea showbizului. Daca pana de curand, vedetele isi limitasera aparitiile extravagante si se fereau cat de cat de scandaluri, premiile Video Music Awards, ce au fost acordate duminica, au adus in atentia publicului vechea maniera de promovare a vedetelor: nuditatea, sexualitatea si, implicit, scandalurile, metode ce par sa aduca popularitate si profit imediat.

Miley Cyrus, cea mai socanta aparitie

Copilul-minune al showbizului american a oripilat intreaga lume cu aparitia sa de la premiile VMA. Miley Cyrus s-a prezentat pe scena purtand un costum de latex nude, facand miscari provocatoare si chiar a mimat actul sexual, alaturi de cantaretul Robin Thicke. Transformarea sa indecenta si provocatoare a starnit stupoare atat printre vedetele prezente la acest eveniment, cat si in intreaga lume.




Din dorinta de a atrage atentia cu orice pret si de a arata lumii ca nu mai este micuta Hannah Montana, cantareata a preferat sa se expuna in aceasta indecenta ipostaza, fiind agresiv criticata atat de public, cat si de colegii de breasla.




Cea mai dura reactie a primit-o chiar de la colega sa de platou, actrita Brooke Shields, care a interpetat rolul mamei lui Hannah Montana.

"Am fost mama lui Hannah Montana! Unde am gresit? As vrea sa stiu cine o consiliaza si de ce are nevoie de asa ceva. Copiii nostri nu pot privi asa ceva. Cred ca e disperata", a declarat Brooke.

In ciuda acestor critici, pe care Miley se pare ca si le-a asumat inca de la inceput, artista si-a atins scopul. Numele sau a fost mentionat in 4,5 milioane de mesaje care au fost postate pe retelele de socializare la doar doua ore dupa prestatia de pe scena VMA.

VMA, mai mult un show de striptease decat muzica

Dupa show-ul pornografic oferit de Miley Cyrus, a urmat un alt moment de striptease la VMA, de data aceasta oferit de excentrica Lady Gaga, care a aparut pe scena aproape goala, acoperita doar cu cateva scoici.





Sursa foto: idolator.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare