Vedete din Romania

#parteneri #cuplu #vedete #diferenta de varsta

Vedete mai tinere sau mai in varsta decat partenerii de viata!

Iubirea nu are varsta. O demonstreaza din plin multe cupluri din showbizul romanesc, care se iubesc neconditionat, chiar daca intre parteneri exista o diferenta considerabila de ani. Cel mai recent exemplu este cantaretul Jorge. El s-a casatorit in weekend cu iubita lui Ramona, o frumoasa femeie de afaceri cu 10 ani mai mare decat el. Vezi ce alte vedete sunt mai tinere sau mai in varsta decat partenerii de viata!


Jorge si Ramona

Jorge (31 de ani) s-a casatorit cu Ramona (41 de ani), aleasa inimii lui, dupa ce au stat impreuna mai mult de un an. Cei doi au ales sa faca doar cununia civila, dupa care au anuntat ca pregatesc o petrecere fastuoasa pentru cununia religioasa, pe care o vor face in Antalya, Turcia. Cununia a avut loc vinerea trecuta, la Primaria Sectorului 2, la ora 17.00.


Israela si Liviu

Desi intre cei doi este o diferenta de varsta de 30 de ani, Israela Vodovoz (71 de ani) se iubeste cu sotul sau, Liviu Arteni (41 de ani), la fel ca in prima zi. S-au cunoscut in urma cu aproape sase ani, iar dupa un an de relatie deveneau sot si sotie. Israela este una dintre femeile de afaceri de succes din Romania.


Cristina Spatar si Alin Ionescu

In 2008, regina R&B Cristina Spatar (40 de ani) si sotul sau, Alin Ionescu (32 de ani), au facut o nunta de poveste la Palatul Stirbei. Intre cei doi este o diferenta de varsta de 8 ani de zile, dar asta nu i-a impiedicat sa devina parintii a doi copii superbi: Albert si Aida Maria.


Bogdan Mara si Dana Gheorghe

Fostul fotbalist Bogdan Mara este cu 8 ani mai mic decat mama copiilor lui, fostul manechin Dana Gheorghe (43 de ani). Cei doi sunt impreuna din 2004, iar copiii lor, Cristian si Maria, au fost botezati de Adriana si Dan Petrescu.


Beatrice Rancea si Doru Rancea

Beatrice Rancea s-a casatorit cu actorul Doru Rancea in 2001. In varsta de 51 de ani, intre regizoare si sotul sau sunt 8 ani diferenta, insa asta nu constituie o bariera intre ei. Din relatarile sale, fosta balerina si Doru sunt prieteni buni, inca dinainte de a fi impreuna.

Sursa foto: uups.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare