Vedete din Romania

#vedete Colectiv #tragedie Colectiv #victime colectiv #vedete intern #showbiz #colectiv

3 vedete, mutilate de durere. Persoane dragi lor, printre victimele din Colectiv!

Loredana si Cabral sunt sfasiati de durere, dupa ce Alex Chelba, prietenul lor, se afla in acest moment in stare grava la spital, dupa ce a ars si s-a intoxicat cu fum in clubul Colectiv. Dana Savuica este in stare de soc, dupa ce a aflat ca un coleg de scoala si-a pierdut viata dupa incendiul din clubul din Capitala.

“E solid prietenul meu. Si destul de inalt. Si radem mult. Cu toate ca nu stie de gluma, radem mult. Alex Chelba il cheama. Si e un capsoman si-un fixist. Are 33 de ani si e un baiat serios. Uneori chiar enervant de serios. Munceste de rupe. Alearga cu aparatul ala al lui, cara multe kile de obiective, fuge dintr-un loc intr-altul... ba fotografie, ba video. Nu stie sa zica nu. Cu toate ca nu-i tace gura aia bogata... nu stie sa refuze. Sare sa ajute, sa sprijine, sa rezolve. E un baiat extraordinar.

Si plang ca un idiot pentru ca nu-mi aduc aminte sa-i fi spus vreodata cat de misto cred ca este. Am despaturit un cearsaf curat si i-am pus aparatul pe el. Cand s-a declansat iadul el filma, fix in partea cealalta fata de iesirea blestematului club. Cand s-a pornit totul a incercat sa iasa. N-a reusit.

A cazut la cativa metri de iesire, naucit de fumul toxic, simtind cum arde carnea pe el. Au inceput sa-l calce oamenii in picioare. A reusit sa se mai tarasca unul sau doi metri... cineva din intrare l-a tras afara. Poate Despot, poate Rugina, poate Claudiu, poate un altul dintre cei care s-au dovedit a fi eroi in noaptea aia groaznica. L-au tras afara si pe el si pe aparatul lui, pe care instinctiv i se inclestasera mainile. Aparatul lui, cumparat din multe, foarte multe ore de munca. Aparatul lui, pentru care mai trebuie sa munceasca. Aparatul lui nou-nout si care acum e o epava.

A ajuns la spital pe picioare, a povestit ce s-a intamplat cu amanunte. Am ajuns sa-l vad la cateva ore dupa, de la aeroport am alergat direct la el. Era intubat, incepusera sa apara problemele. Am vorbit putin, l-am certat, l-am necajit ca ma duc sa mananc falafel fara el... Incercam sa fac glume si tot ce reuseam era sa-mi musc buzele ca sa nu-mi bubuie lacrimile.

Ne-au mutilat prietenii. Alex se chinuie de patru zile sa supravietuiasca. Teodora se agata, asa cum a trebuit sa invete, de viata. Stefan Dan se chinuie si el, in spital la SRI.Ne-au nenorocit prietenii. Am despaturit un cearsaf si-am pus aparatul lui Alex pe el.

De patru zile ne-am mutat la spital. De patru zile ne-am abandonat vietile, de dimineata si pana in noapte stam acolo. Dar acum e seara si dupa ce-am despaturit un cearsaf i-am pus aparatul pe el. O epava. Plastic ars, plastic crapat, plastic topit. Pana si cauciucul e topit. Ma uit la aparatul asta si mi-e groaza sa stiu ca si carnea lui Alex a patit la fel.

Stiu ce-am de facut. I-l dau la reparat. si daca nu se repara... ii fac rost de altul. Aparatul asta este viata lui. Daca salvez aparatul... il salvez si pe el. Daca repar aparatul nu-mi moare prietenul. Un om extraordinar, un fotograf bun, un om incredibil de muncitor. Si de corect. Prietenul meu, Alex”, a scris Cabral, pe blogul lui.

Alex Chelba este colaborator, dar si prieten drag al Loredanei. Vedeta a reactionat, la randu-i, si a postat un mesaj emotionant, alaturi de o fotografie pe care Alex Chelba, unul dintre raniti, i-o facuse in urma cu ceva timp.

”Aceasta este o fotografie facuta de un prieten drag. Un prieten care a fost acolo in club si care acum se afla pe un pat de spital. El si multi alti oameni frumosi sunt acum in suferinta. Alex Chelba a fost alaturi de mine la multe concerte in ultimii ani. Discret, talentat si profesionist, m-a urmarit cu obiectivul aparatului sau de fotografiat si a surprins momente memorabile. Fotografiile pline de viata si de gratia lui imi reamintesc de fiecare data de bucuria nespusa si recunostiinta pe care o simt pentru cei carora le cant. si pentru asta ii multumesc si ma inclin cu respect. Sunt alaturi de tine, draga Alex! Sa te faci bine”.


“Voi pastra vesnic amintirea colegului meu de banca, Kuki”

Si Dana Savuica este profund marcata de drama intamplata la clubul Colectiv din Capitala. Unul dintre cei care si-a poerdut viata in clubul groazei a fost colegul ei de banca la scoala.

“Cand am vazut numele victimelor va spun sincer ca am stat cu sufletul la gura, dorindu-mi sa nu recunosc pe vreun prieten printre ei. La prima vedere, numele Ion Tripa din Oradea nu mi-a spus nimic decat ca mi-a alimentat tristetea vazand cine erau victimele incendiului.Oameni frumosi, tineri, a caror viata s-a sfarsit intr-un mod oribil, stupid din neglijenta unora.

Socul a fost foarte mare cand o colega de scoala generala mi-a spus ca a murit... KUKI. Dragul meu coleg de clasa, dragul meu coleg de banca, stateam amandoi lipiti umar la umar si cu capetele aplecate sfios in ora, susoteam incet si zambeam. Erai cel mai dulce om, cel mai cald suflet, un baiat timid cu ochii mari albastri. Imi aduc aminte cum te lasai de pe un picior pe altul si iti tineai mainile stranse de banca atunci cand te ridicai sa raspunzi la ora.

Tremurai la fel ca si mine in fata profesorilor. Eram amandoi, doi Varsatori. eu pe 23 ianuarie, tu pe 28 ianuarie 1970! Visam la calatorii. Ma intrebai mereu cum era in Sri Lanka si eu iti povesteam despre elefanti, jungla si fructe exotice. Toata fata ti se lumina cand auzeai povestile mele.

Imi pare nespus de rau ca am aflat prea tarziu de tine. Nu am fost la inmormantare, dar voi pastra vesnic amintirea colegului meu de banca Kuki, baiatul pe care l-am iubit cu inima mea de copil. Ramas bun, draga Kuki...@Kuki Tripa”, a scris Dana Savuica pe pagina sa de pe un site de socializare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului