Vedete din Romania

#vedete intern #1 aprilie #anda adam #ziua pacalelilor #daniel buzdugan #radu valcan #vedete pacalite #farse vedete

Vedete pacalite de 1 aprilie. Care ti se par cele mai tari farse?

Crezi ca vedetele scapa "nepedepsite" de 1 Aprilie? Nici gand! Chiar daca cele mai multe povestesc amuzate caznele la care au fost supuse in ultimii ani de Ziua Pacalelilor, e clar ca atunci cand au patit-o nu s-au bucurat prea tare. Iata cateva dintre farsele carora le-au cazut in plasa celebritatile de la noi.

1. Adelina Pestritu

Prezentatoarea stirilor mondene de la Kanal D a povestit pentru unica.ro cum a fost pacalita la un moment dat chiar de una dintre prietenele sale. "S-a dat drept jurnalista la o publicatie si m-a supus unui interviu destul de deplasat. A inceput sa imi puna intrebari tot mai indecente despre sex, printre altele, la care eu m-am enervat si am facut urat la telefon. Am vrut sa ii inchid si abia atunci mi-a spus cine este", isi aminteste Adelina.

CITESTE SI:

Ce parere au colegii de breasla despre Bianca Dragusanu

10 dintre cele mai inedite rochii de mireasa purtate de vedete

2. Anda Adam

Una dintre farsele memorabile de care a avut parte Anda Adam a avut loc la un concert. Cantareata povesteste ca urma sa urce pe scena si sa sustina un concert, insa dansatorii ei nu mai apareau. Publicul o aclama intruna, iar Anda a intrat in panica mai ales cand si-a dat seama ca telefoanele celor din echipa sa erau inchise. "Nici nu mi-a trecut prin cap ca era 1 aprilie", a spus cantareata.

3. Simona Patruleasa

Prezentatoarea TV Simona Patruleasa a fost ceruta de sotie chiar pe platoul de filmare. Evident, totul era o gluma. "Colegii de la stiri au inregistrat jurnalul, pe mine m-au pacalit ca ar fi in direct si mi-a picat prompterul, s-a stins lumina in platou si apoi baiatul din spatele camerei, cu un buchet de flori, ma cerea de sotie", a povestit Simona Patruleasa pentru unica.ro.

4. Daniel Buzdugan

Nici cel care ne-a obisnuit in ultimii ani cu farsele sale nu a scapat de pacaleli. "Trebuia sa ajung la Iasi, dar cu 20 de minute inainte de aterizare stewardesa a anuntat ca ne apropiem de Cluj-Napoca. La inceput m-am gandit ca am gresit avionul, mai ales ca nici pasajerii nu obiectau nimic. Nu doar ca am crezut minciuna, dar am fost incordat tot zborul. In final, stewardesa a anuntat ca este o gluma, iar oamenii au inceput sa aplaude", isi aminteste moderatorul.

5. Radu Valcan

Si actorul Radu Valcan a cazut victima unei farse puse la cale chiar de iubita sa, Adela Popescu. Sub pretextul implicarii intr-o actiune ecologica, actorul a fost dus intr-o padure si pus timp de doua ore sa stranga gunoaie. Radu si-a iesit din fire dupa alte doua ore in care a fost nevoit sa astepte masinile care urmau sa ridice sacii de gunoi.

Sursa foto: alo-moda.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului