Vedete din Romania

#nicoleta luciu #andreea mantea #marina dina #vedete somere #vedete intern

Vedete sexy care ingroasa randurile somerilor

Frumusetea pare ca nu le-a ajutat deloc in cariera pe unele dintre cele mai senzuale prezente feminine din showbizul romanesc. In ultima perioada, numeroase asistente TV au fost puse pe liber de producatorii celor mai renumite show-uri. Iata cateva vedete sexy care au ramas somere si isi cauta de munca de mai multa vreme.
 

1. Nicoleta Luciu


Frumoasa actrita si cantareata Nicoleta Luciu nu a reusit sa ii impresioneze cu atuurile sale fizice pe producatorii emisiunii "Bingo Romania", dar nici publicul, asa ca ea a fost inlocuita cu nimeni alta decat cantareata de muzica populara Niculina Stoican. De asemenea, emisiunea "Bingo Romania" a fost mutata la postul de televiziune Kanal D, incepand cu duminica viitoare.

Alaturi de Niculina Stoican, gazda a emisiunii va mai fi si Gabriel Coveseanu.

 

2. Andreea Mantea

 
O alta prezenta sexy a showbizului romanesc care este somera de cateva luni bune este realizatoarea TV Andreea Mantea, care a fost data afara de la emisiunea "Wowbiz", difuzata de Kanal D. Andreea a fost inlocuita cu Adelina Pestritu, fosta sotie a cantaretului Liviu Varciu, in luna septembrie.


3. Marina Dina

Marina Dina a fost pana nu de mult una dintre cele mai apreciate asistente TV din showbiz. Ea a lucrat la emisiunea "Rai da Buni", insa producatorii show-ului au renuntat la serviciile sale anul trecut. De cateva luni, Marina isi cauta un loc de munca, insa ofertele sunt destul de limitate. Ea si-a incercat norocul chiar si peste hotare, insa se pare ca nici aici nu a avut prea mult succes.

 

4. Roxana Vancea


Roxana Vancea si-a facut debutul in lumea mondena in cadrul matinalului de la Antena 1, "Neatza". Ea a renuntat insa la jobul de asistenta TV din cadrul acestei emisiuni pentru a trece la un alt nivel, cel de prezentatoare de stiri. Se pare insa ca Roxana nu i-a convins nici pe cei de la departamentul de stiri, iar acum este somera.

Roxana a avut in vara o colaborare cu Antena 1, pentru emisiunea estivala "Vedete la apa". Acum insa, ea nu are niciun loc de munca si se perinda mai mult pe la evenimentele mondene.



Sursa foto: expresspress.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare