Vedete din Romania

#costum de baie #stiri monden #stiri vedete #andreea marin costum de baie #andreea esca costum de baie

Vedete trecute de prima tinerete care arata bine la plaja

Se spune ca femeia isi regaseste adolescenta dupa ce trece de pragul celor 40 de ani. Este varsta la care capata incredere in fortele proprii, fiind mai deschisa la tot ce inseamna nou si stie cum sa isi traiasca viata. Acest lucru il dovedesc nenumarate vedete care nu se mai afla la prima tinerete, dar care arata senzational in bikini si in costum de baie.


Carla Bruni 

Fosta Prima Doamna a Frantei a implinit 45 de ani, fapt care nu o impiedica sa continue sa fie una dintre cele mai frumoase femei din Hexagon, cu un trup de invidiat, in care celulita nu isi gaseste locul. Recent, ea a fost surprinsa de paparazzi in costum de baie in timp ce se afla cu cateva prietene intr-o vacanta in sudul Frantei. Carla Bruni a afisat un trup tonifiat, intens lucrat la sala.


Naomi Campbell 

Abdomen plat, picioare tonifiate si un posterior dupa care intorc toti barbatii capul. Astfel s-a afisat Naomi Campbell pe plaja spaniola din Marbella. Frumoasa ciocolatie a ales sa defileze la malul marii imbracat intr-un costum de baie de culoare alba, care ii punea si mai bine in valoare trasaturile fizice. In varsta de 43 de ani, Naomi nu trece prin cea mai buna perioada a vietii ei, intrucat tocmai s-a despartit de miliardarul rus Vladimir Doronin.


Andreea Marin 

Nici Andreea Marin nu se mai afla la prima tinerete, cu toate acestea "Zana Surprizelor" are un corp asa cum viseaza sa-l aiba multe femei. Cea mai recenta dovada o reprezinta pozele pe care diva le-a postat pe profilul sau de Facebook si care o infatiseaza in costum de baie in timp ce se bucura de linistea si frumusetea insulei italiene Capri. Desi nu a vrut sa-si arate tot corpul, fotografiile arata un corp bine intretinut.


Tania Budi 

Frumoasa Tania Budi este o alta vedeta care, la 45 de ani, face furori pe plaja. De cate ori are ocazia, patroana de club se pozeaza fara inhibitii si impartaseste fotografiile cu admiratorii sai de pe Facebook. Iar aprecierile fanilor sunt sugestive din moment ce aproape fiecare comentariu contine termeni laudativi la adresa blondei.

Andreea Esca

Vedeta PRO TV a postat de curand pe pagina personala de Facebook o fotografie intr-un costum de baie galben, foarte elegant. Aflata la marginea unei piscine, Andreea Esca, care va implini luna aceasta 41 de ani, poarta si o pereche de ochelari de inot. Nu e de mirare ca vedeta arata atat de bine, avand in vedere pasiunea ei pentru miscare. 



Foto:www.theguardian.co.uk, the sun.co.uk, Facebook

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare