Vedete din Romania

#andreea raicu #gina pistol #andreea mantea #vedete intern #vedete ghinion dragoste

Vedete urmarite de ghinion in dragoste

Sunt frumoase, celebre, insa nu au parte de unul dintre cele mai frumoase sentimente la care orice femeie viseaza: dragostea. Multe dintre vedetele autohtone sunt parca urmarite de ghinion in viata amoroasa, iar fix in momentul in care cred ca si-au gasit marea dragoste, apare si anuntul despartirii. Iata cateva celebritati de care dragostea parca fuge.

1. Andreea Mantea

Realizatoarea TV Andreea Mantea iubeste cu patos de fiecare data cand intra intr-o relatie. Isi declara dragostea public rapid, insa de multe ori relatiile sale se termina prin multa suferinta si lacrimi. Ultimele doua sale relatii, cea cu Stefan Stan si Gabi Badalau, au inceput tumultuos si s-au consumat extrem de rapid. Cu cantaretul Stefan Stan chiar se logodise si urma sa se casatoreasca anul acesta. Infidelitatea artistului a pus-o insa pe ganduri pe Andreea Mantea, care, in final, a hotarat sa puna capat relatiei.

Cu Gabi Badalau, unul dintre cei mai cunoscuti crai de Dorobanti, Andreea Mantea a avut o relatie de cateva luni. Lucrurile intre cei doi au decurs discret, insa nici in acest fel Andreea nu a reusit sa aiba o viata sentimentala perfecta, iar de Mos Nicolae a fost parasita si de acesta.

2. Gina Pistol

Gina Pistol este una dintre cele mai dorite femei din showbizul romanesc, insa, chiar si asa, blonda sta foarte prost la capitolul dragoste. Dupa despartirea de libanezul Nicola, cu care a avut o relatie de sapte ani, Gina Pistol nu a mai reusit sa isi gaseasca cu niciun chip dragostea. Ea a avut cateva relatii scurte cu barbati mult mai tineri decat ea, printre care Alin Cocos, Mihai Radut si Marius Turcu.

3. Andreea Raicu

Realizatoarea TV Andreea Raicu nu reuseste in niciun chip sa isi intemeieze o familie. Desi a avut relatii de lunga durata, care pareau ca se vor finaliza cu o casatorie, Andreea Raicu a avut parte doar de deceptii in dragoste, relatiile sale terminandu-se brusc, din cauza lipsei de timp sau a nepotrivirii de caracter. Vedeta s-a iubit de-a lungul timpului cu barbati celebri, printre care Cristi Chivu, Tudor Chirila si Horia Tecau.



Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare