Vedete din Romania

#andreea marin #violenta domestica #oana frigescu #vedete agresate

Vedete victime ale violentei domestice

Violenta domestica este un subiect extrem de mediatizat, insa aceasta continua sa existe si este indurata de milioane de femei doar din dorinta de a pastra aparentele unei casnicii fericite intr-o societate plina de principii si de prejudecati. Victime ale violentei domestice au cazut si femei puternice, cu notorietate, care pana nu de mult militau fata de aceasta problema. Iata cateva vedete care au fost agresate de parteneri in timpul mariajelor, insa au ascuns acest lucru.

1. Andreea Marin

Realizatoarea TV Andreea Marin a fost invitata marti seara in cadrul noii emisiuni moderate de Teo Trandafir, la Kanal D. In cadrul intim si prietenos in care a fost primita, Andreea Marin si-a deschis sufletul si a vorbit despre mariajul sau cu Stefan Banica Jr.

Vedeta a lasat sa se inteleaga ca principalul motiv care a dus la divortul sau nu a fost infidelitatea, asa cum se speculeaza in presa, ci comportamentul agresiv al cantaretului, care si-a manifestat furia chiar si in prezenta fiicei lor, Violeta.

"Infidelitatea nu e un motiv indeajuns pentru un divort. Sunt alte lucruri mult mai grave care se pot intampla. Agresivitatea in viata de cuplu, raspunsul violent, reactii necontrolate in fata copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales ca ai un omulet alaturi care vede si simte, poate imprumuta acelasi comportament. Daca permiti sa se intample asta, e vina ta ca fiul/fiica ta va avea probleme. Nu as putea sa suport ca fiica mea va suporta ca cineva sa ii arunce o palma, cu sau fara motiv.
Ei bine, nu! Mi-as reprosa ca parinte ca am suportat la randul meu. Pentru mine, un motiv de divort este agresivitatea. Violenta in familie este ceva peste care nu poti sa treci. Eu nu as fi luat o asemenea decizie pe motiv de infidelitate", a marturisit Andreea Marin.

2. Anamaria Ferentz

Cantareata Anamaria Ferentz si omul de afaceri Marcel Toader au trait o poveste de dragoste furtunoasa, insa plina de nabadai. Acestia s-au casatorit in anul 2005, dar au divortat dupa doar trei luni, din cauza violentei lui Marcel.

3. Oana Frigescu

Prezentatoarea TV Oana Frigescu a trait si ea un adevarat cosmar alaturi de fostul sau sot, Andrei Badiu. In perioada in care era insarcinata, vedeta a fost batuta de sotul sau. Dupa ce o vreme a incercat sa ascunda acest lucru, agresivitatea continua de care dadea dovada sotul sau a facut-o sa ia decizia de a divorta imediat dupa ce a nascut.




Sursa foto: unica.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare