Vedete din Romania

#brad vedete #Sarbatori vedete #vedete intern #vica blochina #oana roman #showbiz #nicoleta luciu #andra maruta

Vedetele au impodobit deja bradul de Craciun. Al cui e mai frumos?

Mult prea ocupate in preajma sarbatorilor, vedetele s-au apucat inca de pe acum de impodobit casa. Au facut deja bradul si s-au grabit sa posteze imagini pe Facebook.

CRBL



Cel mai tare se pare ca s-a grabit CRBL. Artistul n-a mai avut rabdare pana la Craciun, asa ca a ornat bradul inca de Mos Nicolae. De "vina" a fost fetita lui, Alessia Ecaterina, care a insistat atat de mult sa vada bradul impodobit, incat celebrul sau tata nu a mai rezistat si a incarcat pompul cu fel si fel de decoratiuni si ghirlande luminoase.

CITESTE SI:

Andreea Berecleanu se marita cu medicul Constantin Stan?
Noi imagini cu Printul George
Carmen Bruma, despre painea care nu ingrasa


Oana Roman



Tot de dragul copilei a impodobit si Oana Roman bradul mai devreme cu aproape doua saptamani. "Am facut un bradut mic pentru Isabela! Cand vine tati acasa il facem si pe cel mare! Casa se imbraca de sarbatoare!", a scris vedeta TV in dreptul fotografiei postate pe Facebook si care ilustreaza minionul bradut.

Vica Blochina



Acum cateva zile, Vica Blochina si fiul sau, Edan, au impodobit impreuna bradul de Craciun. Ba chiar i-au scris si cate o scrisoare Mosului, iar acum asteapta sa vada daca isi vor primi sau nu darurile.

Consuelo Mutu



Un bradut foarte modern e gata si in casa din Republica Dominicana in care Consuela Mutu locuieste impreuna cu cele doua fiice ale ei si ale lui Adrian Mutu. Pomisorul artificial argintiu a fost impodobit cu flori, ingerasi si cu o multime de luminite.

Nicoleta Luciu



Nici Nicoleta Luciu nu a mai rezistat nerabdarii celor patru copii ai sai, asa ca a decis sa impodobeasca bradul mai repede in acest an. Mai exact, inca din ajun de Mos Nicolae.

Andra Maruta



Si familia Maruta e gata de Sarbatori. Artista va avea o multime de concerte in preajma Craciunului, iar Catalin va prezenta o serie de spectacole, astfel ca cei doi nu vor avea timp prea mult de petrecut impreuna in acea perioada. De aceea s-au si grabit sa impodobeasca bradul, pentru a-i face o surpriza placuta micutului David.

Andreea Ibacka



Si chiar daca nu mai e un copil si nici nu are copii, Andreea Ibacka a dat gata pomul de Craciun, pe care l-a impodobit cu ornamente albe si argintii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului