Vedete din Romania

#revelion #anna lesko #andreea balan #delia #dan negru #anda adam #mihai traistariu #monica columbeanu

Vedetele care lucreaza de Revelion

Ca doctorii si pompierii, unele vedete nu au vacanta. Revelionul nu e numai un prilej de a oferi un spectacol special care incalzeste atmosfera pentru petrecareti. El poate fi si o sursa buna de castig pentru artistii autohtoni, dar unele concerte sunt afectate de criza economica.

In noaptea de Revelion, cele mai harnice vedete vor fi Anna Lesko si Andreea Balan. Daca Anna a hotarat sa cante in cele noua locatii in capitala, Andreea Balan va face si un scurt drum pana la Pitesti, intre cele opt concerte pe care le sustine in Bucuresti.

Delia va sustine doar opt concerte in cluburi, piete si hoteluri din capitala, inclusiv o aparitie la Romexpo la Vanghelion , spectacolul de la trecerea dintre ani organizat de primarul sectorului 5.

Dupa un Craciun in familie , Cristina Rus va fi ocupata cu spectacolele de Revelion. Pentru a se bucura de odihna inainte de programul noului an, ea si-a planificat in ianuarie o vacanta in Argentina.

Anda Adam va avea de sustinut concerte in mai multe locatii si va fi insotita in noaptea dintre ani de iubitul ei, Victor Slav, care e pregatit pentru o noapte pe drumuri. Si Dan Negru a ales sa prezinte un spectacol pentru care va fi platit cu 5.000 euro, dar o va avea pe sotie alaturi.

Criza economica amen inta tarifele artistilor

Numarul spectacolelor a scazut la jumatate fata de anul trecut, dar artistii nu recunosc ca au avut prea multe spectacole anulate. Claudia Sexxy a admis ca a fost nevoita sa taie 500 de euro din tariful ei obisnuit de 2.500 la sMihai Traistariufatul managerilor. Alexandra Ungureanu canta mai putin ca anul trecut, dar nu a avut nici un spectacol anulat.

Mihai Traistariu va sustine doar trei concerte de Revelion. In timp ce unii artisti au scazut din tarif amenintati cu anularea concertelor, Mihai a ales sa sustina mai putine spectacole pe mai multi bani. "Organizatorii care au renuntat la cantarile mele mi-au explicat ca e din cauza crizei economice. Eu cred totusi ca au ramas fara bani din cauza campaniei electorale" a declarat el pentru Ring.

Revelion in direct cu Moni

Daca majoritatea vedetelor din televiziune isi inregistreaza programele speciale inainte de sarbatori pentru a se bucura de o bine meritata vacanta, Monica Columbeanu a hotarat ca este un moment bun de a se afirma. Monica Columbeanu

Ea va prezenta prima editie de iarna a spectacolului "Iarna e ca vara" pe TVR International. La miezul noptii vom avea ocazia sa ciocnim un pahar de sampanie in timp ce o admiram pe Monica in bikini.

Evenimentul organizat de Primaria Municipiului Mangalia va fi prezentat in direct pe postul tv international. Romanii din diaspora care nu au putut urmari Revelionul 2007 in direct pe B1 TV cu masa familiei Columbeanu, au acum ocazia de a sarbatori trecerea dintre ani admirandu-i formele sotiei miliardarului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului