Vedete din Romania

#eutanasiere maidanezi #maidanezi romania #paula seling #puya #nadine #andreea popescu

Vedetele iau atitudine in razboiul contra maidanezilor

Incidentul in urma caruia un copil de 4 ani a fost ucis de cainii maidanezi, iar fratele sau a fost si el muscat  a impartit lumea in doua tabere, dupa ce presedintele Traian Basescu a cerut eutanasierea urgenta a acestora.

Imi permit sa cer o lege pentru cainii de pe strada, pentru ca suntem depasiti de situatie.

Nadine

Cei mai inversunati sunt insa parintii, care cer si ei eutanasierea cainilor maidanezi de teama ca nu cumva copilul lor sa fie urmatoarea victima a acestora.  Prima care a luat atitudine in acest caz a fost cantareata Nadine, care, desi pana acum a stat departe de lumea publica, acum a hotarat sa iasa in fata si sa ceara dreptate. Ea a organizat, duminica trecuta, chiar si un protest prin care ii indeamna pe oameni sa ceara eutanasierea cainilor maidanezi.

Amenintata si cu cauciucurile sparte

Imediat dupa ce a anuntat organizarea acestui protest, cantareata Nadine parca a intrat intr-un cerc vicios. A doua zi, ea si-a gasit masina in parcare cu cauciucurile sparte, primind totodata si amenintari, care practic au ingrozit-o.

Dupa acest incindent, vedeta a postat pe pagina sa de Facebook un nou mesaj prin care explica de ce doreste sa fie organizat acest miting. Artista explica, ca, desi este o mare iubitoare de animale, cu greu poate trece peste acest nefericit eveniment, in care un copil si-a pierdut viata, mai ales ca este mama.

"Azi nu am putut ajunge nicaieri, pentru ca am cauciucurile de la masina taiate. Sa va explic! Sunt voluntar din 2003. In 2010 am inceput sa adun caini de pe strada. Pentru ca nu puteam sa-i duc in adaposturile pentru caini, ele fiind deja ocupate pana la refuz, impreuna cu niste prieteni, am inceput sa construim custi si un fel de jgeaburi pentru apa. Am inceput sa dau hrana, apa si medicamente cainilor, in paduri, pe campuri, si pe tot soiul de margini ale drumurilor nationale. Intr-o anumita padure, deja adunasem multi caini, aveam parca ore de intalnire, stiau exact cand vin si erau toti acolo.
La inceput, a fost usor sa adun diversi prieteni si amici pentru a ma ajuta cu cainii, in timp, au inceput sa ma ocoleasca, era o munca fara sfarsit. Oricat sterilizam din caini, nu reuseam sa-i oprim pe ce-i ce veneau din alte zone, la mancare. [...].

Imi permit sa cer o lege pentru cainii de pe strada, pentru ca suntem depasiti de situatie. Cu totii, mai ales iubitorii de caini, am actionat haotic, dezorganizat, iresponsabil, neasumat, fara discernamant, manati de emotii si nu responsabilitate reala, fata de nevoile cainilor sau a pisicilor (ca si ele sunt in aceeasi situatie). Am investit si voi mai investi timp si bani pentru animalele de pe strada, insa acum, suntem depasiti. Asumati-va, iubitorilor de animale! Recunoasteti!", a scris Nadine pe reteaua de socializare.



 

Puya, mesaj transant

La fel de inversunat impotriva maidanezilor este si cantaretul Puya, tata a doi copii. El si-a exprimat dorinta pentru eutansierea maidanezilor transant, tot pe reteaua de socializare Facebook, in stilu-i caracteristic.  "Alt copil mort sfasiat de maidanezi! Cred ca o sa inceapa sa apara din ce in ce mai multi maidanezi morti in cartierul meu daca primaria sta pe ganduri inca. Iar celor care le plang de mila javrelor le recomand sa-si canalizeze energia catre copii amarati. Ar putea sa le dea lor de mancare atunci cand ii zaresc cautand prin gunoaiele din fata blocului. Viata unui copil face mai mult ca toate javrele de pe strada. O sa inceapa sa dispara din ce in ce mai multi maidanezi din cartierul meu", a marturisit Puya pe Facebook.

Andreea Popescu, mutilata de un caine la 3 ani, insa apara cu inversunare maidanezii

Pe de alta parte, exista vedete care, desi au au fost victime ale maidanezilor, le iau apararea acestora. Una dintre acestea este dansatoarea Deliei Matache, Andreea Popescu, care la varsta de 3 ani a fost muscata de un caine de gura. Cicatricele ramase pe fata insa nu au facut-o sa urasca cainii, ba, dimpotriva.

"Dupa ce am fost muscata am trecut prin multe operatii. Am ramas cu o cicatrice, dar nu urasc cainii. Ii iubesc si sunt impotriva eutanasierii lor. E o crima! Uneori, oamenii sunt mai animale decat animalele", a declarat Andreea pentru ziarul "Libertatea".


Paula Seling, oripilata de ceea ce se intampla deja

Cantareata Paula Seling a marturisit ca nu poate concepe ca oamenii pot sa faca un gest atat de macabru. Vedeta a scris pe pagina sa un mesaj emotionant in acest sens.

"Am vrut sa ma tin departe de aceste ganduri, insa nu pot sa nu plang cand vad ce trebuia sa fie OMUL si ce a ajuns... Oamenii au inceput sa arda cainii de vii! Dumnezeule!! NIMENI nu are dreptul sa faca asa ceva, si toti cei care ganditi ca e normal ce se intampla inseamna ca nu aveti Dumnezeu! Universul se va razbuna la un moment dat!", a scris Paula Seling pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: dcnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare