Vedete din Romania

#vedete Radu Beligan #deces Radu Beligan #deces #radu beligan

Vedetele il plang pe Radu Beligan! Cele mai emotionante mesaje

Romania este in doliu astazi, odata cu disparitia maestrului Radu Beligan. Pe langa colegi de breasla, cantareti, sportivi au tinut sa-si exprime tristetea.

“Nu credeam ca va fi vreodata ultima intalnire cu regretaul maestru Radu Beligan. A disparut o data cu el si o poveste minunata a teatrului romanesc, de personalitatea lui fiind legat evolutia teatrului romanesc. Istoria vietii lui face parte din istoria teatrului romanesc. A fost un om intre oameni! Speram sa avem forta si persoanele sa depasim aceste momente”, a declarat Alexandru Arsinel pentru libertatea.ro.

Doamne, nu imi vine sa cred. Doamne! Imi pare atat de rau si nici nu sunt in Bucuresti. Intr-adevar, era de asteptat sa se intample asta, pentru ca toti ne ducem la un moment dat. Insa, e foarte trist sa auzi o astfel de veste. Toata generatia mea l-a iubit si admirat. Toti ne uitam la el ca la un zeu. Avea mintea brici si o forma extraordinara, urca pe scena si juca la varsta sa. Dumnezeu sa-l ierte si putere familiei”, a declarat si actrita Stela Popescui pentru WOWbiz.ro.

Anca Pandrea spune ca nu are putere sa mearga la inmormantare, insa nu poate sa uite anumite momente petrecute cu el si nici faptul ca a devenit actrita datorita lui.

“Aveam de ales intre chimie si actorie. Mama mea m-a luat de mana si m-a dus la examen. Maestrul Radu Beligan era in comisie. El m-a facut actrita. L-am vazut acum vreo 6 ani cand era si copilul meu, Iura, ne-am salutat si ne-am pupat. El va ramane in memoria oamenilor, la fel ca Iura al meu. Va fi printre noi. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! La inmormantare nu cred ca voi merge, ca nu cred ca am puterea… dupa Iura al meu… “, a declarat Anca Pandrea, pentru wowbiz.ro.

Oana Pellea, in schimb, a postat pe Facebook o fotografie in care apare de “mesterul Radu Beligan”, despre care afirma ca “facea parte din familia mea sufleteasca”.

Si Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, a postat o fotografie cu maestrul, insotita de un mesaj emotionant!

Vestea trecerii in nefiinta a marelui actorului l-a impresionat pe presedintele tarii.

Si Ilie Nastase s-a declara tulburat de disparitia lui Radu Beligan.

“A murit? Cand, astazi? Imi pare nespus de rau. Chiar nu stiu ce sa zic, m-a tulburat vestea. Imi pare rau ca nu ne-am intalnit mai des. Tot spuneam sa ne vedem, dar nu prea aveam noi timp. Planuisem sa ne intalnim la o sueta. Off, ce rau imi pare. Ultima data l-am vazut cand a primit o stea pe Walk of Flame de la Unirii”, a declarat Ilie Nastase, pentru libertatea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului