Vedete din Romania

#vedete #intretinere ten #ten vedete #andreea ibacka #elena gheorghe #anamaria ferentz #roxana ionescu #vedete intern

Vedetele isi intretin tenul cu bani putini! Iata secretele lor

Le invidiezi pentru chipul lor perfect, insa te gandesti ca nu vei avea niciodata posibilitatea financiara de a merge le cele mai renumite saloane de infrumusetare? Ei bine, afla ca multe dintre celebritati nu cheltuiesc o avere pentru a avea un ten imaculat. Iata cateva vedete care ne-au dezvaluit secretele lor de frumusete:

1. Roxana Ionescu

Roxana Ionescu, sau "Mama natura" cum mai este cunoscuta, foloseste pentru ingrijirea tenului creme de la plafar si isi face din cand in cand masti din argila.

"Eu imi ingrijesc tenul tot timpul, pentru ca am o problema – am un ten foarte uscat, o piele deshidratata. Beau apa, insa probabil nu este suficienta. Imi hidratez tenul cu creme foarte grase, pe care mi le cumpar de la plafar. Am devenit fan plafar - merg si imi cumpar produse naturale. Din cand in cand imi mai fac cate o masca in care pun argila, banana, miere, stau cu ea jumatate de ora, apoi o indepartez si aplic o crema foarte grasa", a marturisit Roxana.

2. Anamaria Ferentz

Cantareata Anamaria Ferentz a marturisit ca nu merge prea des la saloanele de infrumusetare si, in general, mizeaza pe mastile naturale.

"Eu imi fac masti saptamanal. Pun de toate. Albus de ou, lamaie, miere, fulgi de ovaz, goji. Stau cu masca 20 de minute. Mai folosesc si chefirul. Este extraordinar de bun nu numai pentru ten, e bun pentru imunitate, si pe frigul asta eu n-am racit deloc, iar in jurul meu oamenii erau raciti", a declarat Anamaria Ferentz.

Citeste si:

Noi semne ca imperiul Pro se prabuseste! Ce vedete parasesc trustul

3. Elena Gheorghe

Cantareata Elena Gheorghe reuseste sa iti mentina frumusetea tenului cu o masca din morcov, care se realizeaza foarte repede. Pentru a o prepara ai nevoie de un morcov mic ras, un galbenus, o lingurita de ulei de masline, doua lingurite de miere. Amesteca-le bine si aplica-le pe fata curata. Lasa masca sa actioneze 15 minute, apoi indeparteaz-o cu apa calduta.

4. Andreea Ibacka

Actrita Andreea Ibacka nu face niciodata prea mari cheltuieli in privinta frumusetii deoarece stie foarte multe retete cu ingrediente naturale. Una dintre preferatele sale este masca cu banane. Amesteca o banana pisata cu doua lingurite de smantana si una de miere. Aplic-o pe fata si las-o sa actioneze 20 de minute, apoi indeparteaz-o cu apa calda.

Citeste si:

O noua despartire-soc in showbiz. Iata ce cuplu longeviv si-a spus adio

Sursa foto: musicislife.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare