Vedete din Romania

#Andrei Neagu #Sonia Trifan #epilare laser

Vedetele merg in cuplu la tratamentele cosmetice

Vedetele merg in familie la salon. Sonia Trifan si Andrei Neagu sunt cel mai bun exemplu - impreuna la sala de forta, ei nu se despart nici cand vine vorba despre tratamente cosmetice si de infrumusetare.

“Dupa ce vara aceasta am avut de furca in privinta parului nedorit, am decis sa apelam la cea mai eficienta metoda de epilare definitiva, la laserul cu dioda”, spune frumoasa creatoare de moda.

Epilarea definitiva reprezinta o investitie de aproximativ 1 an de zile (apoi sunt necesare sedinte de intretinere 1 data pe an), cu rezultate pentru intreaga viata.

Oana Georgiana Vaduva este specialistul in piele, fitness si nutritie pe care Sonia Trifan si Andrei Neagu l-au ales pentru imbunatatirea imaginii lor.

Oana Georgiana Vaduva: “Daca ar fi sa comparam cat de multi bani si energie investim in metodele traditionale de epilare si cate beneficii aduce epilarea definitiva - piele catifelata, fara foliculita si fire crescute pe sub piele - balanta inclina clar catre epilarea definitiva! Laserul Dioda 809 Hz pentru epilare definitiva este unul dintre cele mai puternice lasere de pe piata, complet sigur cu pielea bronzata, permitand expunerea la soare chiar dupa numai trei zile de la tratament. Cu actiune directa asupra bulbului de par, unda de laser distruge celulele melanocite din care sunt formati bulbii firului de par. Sunt necesare intre 6-9 sedinte de Laser Dioda la un interval de o luna, o luna si jumatate.”, explica specialistul.

Avantajele Laserului Dioda 809 Hz

Laserul Dioda 809 Hz vede orice tip de piele ( inclusiv pielea bronzata, pielea alba). Gratie sistemului de racire integrat (efectul cryo), pacientul nu simte niciun disconfort in timpul procedurii. Capatul are dispozitiv diamant care ingheata, iar pielea ramane neteda. “Barbatii, in general, se programeaza pentru indepartarea parului de pe fata, gat, spate si piept, in timp ce doamnele opteaza pentru toate zonele. Intre sedinte, pentru un rezultat rapid, pacientul are voie sa-si indeparteze firele crescute doar cu lama, toate celelalte tipuri de epilare fiind contraindicate.”, recomanda Oana Georgiana Vaduva, specialist estetician.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului