Vedete din Romania

# vedete vot #vedete intern #ducu ion #showbiz #tudor chirila #dragos bucur # alegeri prezidentiale 2014

Vedetele si-au scos familiile in strada dupa alegeri

Emotiile create de scrutinul prezidential de ieri, dar si entuziasmul unei schimbari au scos aseara in strada nu doar oamenii de rand, ci si numeroase vedete.

Dragos Bucur si Dana Nalbaru

Sursa foto: click.ro

Actorul Dragos Bucur nu a facut un secret din faptul ca l-a sustinut pe Klaus Iohannis in cursa pentru presedintie. "Votez cu Iohannis si votez cu inima deschisa", a scris el pe contul sau de Facebook. Aseara, dupa ce s-au anunta primele rezultate, Dragos si-a luat de mana sotia, pe Dana Nalbaru, si fetita si au iesit in Piata Universitatii de unde au pornit pe jos inspre Piata Victoriei.


Sursa foto: click.ro

Ieri, toata ziua, actorul s-a implicat intens pe contul sau de socializare pentru a indemna lumea sa voteze. "Am votat. Eu zic mai bine sa votam decat sa ne petrecem iarna in strada!", a scris el pe contul sau de Facebook.

CITESTE SI:

Decalogul lui Klaus Iohannis. Masurile pe care le are in vizor in viitorul apropiat
El e noul iubit al Mihaelei Radulescu? Fotografiile ii dau de gol!

Gestul impresionant cu care si-a surprins Tudor Chirila iubita insarcinata

Ioana Blaj si Ducu Ion

Sursa foto: click.ro

Ioana Blaj nu a mai tinut cont de faptul ca este insarcinata in noua luni si a iesit in Piata Universitatii impreuna cu iubitul sau, producatorul Ducu Ion. Chiar daca burtica ii ingreuneaza mersul, actrita a ramas in strada cateva ore bune, ba chiar a pornit in mars pana la Guvern, impreuna cu multimea de manifestanti. Se pregatise pentru asta cu o geaca groasa si cu o caciula.

Ioana Blaj urmeaza sa nasca peste doar cateva zile. Ea va aduce pe lume un baietel.

Tudor Chirila

Sursa foto: wowbiz.ro

O atitudine militanta a avut si Tudor Chirila. Juratul de la "Vocea Romaniei" si-a trimis fanii virtuali la sectia de votare. "Cat de disperat sa fii, cat de frica sa-ti fie incat sa faci orice ca sa castigi alegerile? Iesiti la vot, altminteri maine dimineata o sa fie tristete mare", si-a indemnat Chirila fanii virtuali.

Aseara, cand bucurestenii au decis sa iasa in centrul orasului pentru a-si manifesta bucuria si sustinerea, Chirila s-a aflat si el in mijlocul multimii.

Tudor Giurgiu

Sursa foto: wowbiz.ro

Printre cei 10.000 de manifestanti de aseara din Piata Universitatii s-a numarat si regizorul Tudor Giurgiu. El l-a intampinat, alaturi de multime de oameni, pe Klaus Iohannis, cel pe care rezultatele partiale ale scrutinului il dadeau drept castigator al alegerilor.

Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului