Vedete din Romania

#andreea esca #showbiz #teo trandafir #copii vedete #vedete intern # scoala vedete

Vedetele vor copii de elita! Iata ce sume fabuloase platesc pentru scolarizarea lor

Copiii de vedeta au sanse mari sa devina oameni de incredere pentru societatea romaneasca, tinand cont de sumele pe care le investesc unele celebritati in educatia lor. Iata ce vedete isi doresc sa aiba copiii de elita si cat investesc acestea in scolarizarea lor:

1. Ilie Nastase

Desi a divortat de Amalia, Ilie Nastase ar face orice pentru a le asigura fiicelor sale un viitor stralucit. In acest sens, fostul tenismen investeste nu mai putin de 30.000 de euro in educatia celor doua fiice, Emma si Alessia, care invata la Scoala Americana din Bucuresti, potrivit wowbiz.ro.

"Este o scoala foarte buna. Printre multe alte lucruri foarte bune, profesorii de acolo ii invata pe copii sa fie dezinhibati, sa nu aiba emotii, sa fie stapani pe insisi. Conteaza enorm de mult in viata. Toate cursurile sunt predate in limba engleza. Am spus tot timpul ca pentru mine nu conteaza daca platesc 20.000-30.000 de euro sau 50.000 de euro pentru fetele mele. O fac pentru educatia lor si pentru a le asigura un viitor in viata. Iar fara scoala acest lucru nu se poate”, a declarat Ilie Nastase.



2. Andreea Esca

Realizatoarea TV Andreea Esca vrea tot ce este mai bun pentru copiii sai. Vedeta plateste lunar nu mai putin de 11.000 de euro doar pentru studiile micutilor sai, care invata la Liceul francez "Anna de Noailles" din Capitala. Pentru fiica sa, Alexia, Esca scoate din buzunar 6.200 de euro pe an, iar pentru fiul sau, Aris, care este la scoala primara, 4.800 de euro.

CITESTE SI Vedetele au dat in mintea copiilor 
Scapa de celulita la tine acasa: 4 solutii simple
De ce trebuie sa te saruti mai des

3. Teo Trandafir

Teo Trandafir este foarte apropiata de fiica sa adoptiva Maia. Realizatoarea TV plateste pentru studiile micutei de 9 ani 20.000 de euro anual. Maia invata la Scoala Americana, una dintre cele mai prestigioase institutii de invatamant private din Romania.

Odata ce va absolvi aceasta scoala, Maia va avea mult mai usor posibilitatea de a intra la cele mai prestigioase universitati din lume, deoarece diploma de Bacalaureat de la Scoala Americana este recunoscuta pe plan international.



4. Romanita Iovan

Creatoarea de moda Romanita Iovan este una dintre cele mai bogate femei din Romania, iar acest lucru se vede si in investitiile pe care le face in educatia fiului sau, Albert. Micutul studiaza la o scoala privata din Capitala, cu un sistem de predare exclusiv in limba engleza. Pentru cursurile fiului sau, Romanita Iovan plateste anual 16.500 de euro, plus alte cateva sute de euro pentru cursuri optionale.



Foto: clubulbucuriei.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare