Vedete din Romania

#nunta Alex Velea #vedete intern #antonia #showbiz #alex velea

Velea si Antonia fac nunta. Iata cand va avea loc evenimentul

Antonia s-a inteles cu sotul sau pentru un divort pasnic, la notar, si a si facut planuri de nunta cu Alex Velea. Artistul a anuntat ca marele eveniment ar putea avea loc odata cu botezul lui Dominic.


Alex Velea si Antonia formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz-ul romanesc. Fanii abia asteapta ca cei doi sa se casatoreasca, iar momentul pare tot mai aproape. Potrivit ziarulring.ro, cei doi isi doresc oficializarea relatiei, insa sunt convinsi ca nu asta i-ar tine impreuna.



"Relatia noastra este perfecta si nu stam intr-un act, dar sigur ca ne dorim nunta. S-a dovedit in ambele cazuri ca un act nu te tine si nu dezvolta dragostea. Dar nu o sa traim in concubinaj… Nu stim inca daca va fi odata cu botezul, dar vom vedea", a declarat Alex Velea pentru sursa citata.

Artistul a vorbit si despre botezul baietelului sau si al Antoniei. "Sunt un om fericit, un om implinit. Mi-am dorit de mult timp sa am un copil si consider ca a venit la timpul potrivit. Fiecare barbat care traieste experienta asta o sa aiba o perioada in care o sa fie mult mai sensibil. E frumos sa-l vezi in bratele tale, are pielea calda si moale", a mai comentat Alex Velea.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului