Vedete din Romania

#divort adrian mutu #vedete intern #adrian mutu #showbiz

Veste-soc! Adi Mutu e divortat de un an si jumatate!

Cine si-ar fi imaginat ca un divort poate fi tinut la secret mai bine de un an si jumatate? Ei, bine, Adrian si Consuelo Mutu au reusit performanta de a se desparti legal fara ca nimeni sa afle. In plus, nici nu au oferit justificari atunci cand s-a vorbit despre infidelitatile fotbalistului.

De cateva saptamani, Adi Mutu se afiseaza la bratul unei tinere de 19 ani. Zilele trecute, a postat chiar o imagine cu ea pe Facebook pentru a confirma astfel relatia pe care o are.



Numai ca toti fanii au inceput sa il critice, stiindu-l casatorit cu Consuelo, mama fetitelor lui. Surpriza, insa! Adi Mutu este un barbat liber. Jurnalistii Cancan au aflat ca, de fapt, fotbalistul a divortat de Consuelo inca din vara lui 2013!

Surs afoto: revistavip.net

"Atunci cand a semnat cu Petrolul Ploiesti, Mutu era divortat. Altfel, nu ar fi plecat atat de departe de sotia lui. Consuelo nu a pastrat numele fotbalistului, ci a revenit la cel de fata, Matos Gomez. Custodia celor doua fete i-a revenit ei, insa Mutu isi poate vedea copiii oricand doreste. Consuelo nu a vrut ca fostul ei sot sa ii plateasca pensie alimentara, lasandu-l pe el sa decida cati bani le da fiicelor lui. Ei nu s-au despartit cu scandal. Pur si simplu se instrainasera. Tin unul la celalat si se respecta. Au considerat ca este cel mai bine asa", a declarat o sursa apropiata "Briliantului". Adrian si Consuelo s-au casatorit in 2005 si au doua fete.

CITESTE SI:

Dan Diaconescu a fost condamnat la inchisoare

Un mare actor iubit de romani s-a stins din viata

Oana Roman, in mijlocul unui nou scandal: "A fost ipocrita"

Sursa foto: cancan.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare