Vedete din Romania

#sarcina Brigitte Sfat # Brigitte Sfat mamica #Brigitte Sfat sarcina #brigitte sfat

Veste SOC! Brigitte Sfat, viitoare mamica!

Brigitte Sfat uimeste din nou! Fosta sotie a lui Ilie Nastase se pregateste sa devina mamica. Vedeta are o relatie serioasa, este indragostita pana peste cap si doreste sa puna bazele unei familii alaturi de noul iubit.

 

Brigitte si Cornel Oana, un IT-ist in varsta de 34 de ani din Targoviste, au o relatie de trei luni, insa sunt foarte apropiati. Invitata in cadrul unei emisiuni tv, alaturi de noul iubit, Brigitte a vorbit deschis depre actuala relatie si despre faptul ca isi doreste foarte mult un copil. Totodata, a facut afirmatii uimitoare despre faptul ca fostul sot, Ilie Nastase, era manipulat de fosta lui sotie in cel mai dur mod posibil!

"Sunt mai bine decat am fost pana acum trei luni si ceva. Sunt foarte indragostita. Ma gandesc la un copil, imi doresc un copil de noua ani si nu am avut posibilitatea. Eu imi cresc doi copii singura, fiul meu a ramas orfan de la varsta de doi ani si fetita mea de la trei ani o cresc singura. Copiii mei au locuit la un moment dat in casa lui Ilie, dar s-au facut diferente. Amalia il ameninta pe Ilie ca nu poate sa faca copil cu mine. Cand s-a casatorit cu mine Ilie i-a semnat Amaliei o hartie ca daca face copil cu mine casa sa ii ramana ei. Au fost dispute foarte aprinse. I se interzicea sa aiba un copil cu mine. Asta a fost marea mea trauma. Mi-am dorit foarte mult un copil. M-am saturat sa cresc copii singura si mi-am dorit sa vad cum arata o familie", a povestit Brigitte Sfat, potrivit click.ro.

Cei doi se vad zilnic, insa momentan nu s-au mutat impreuna. Asteapta momentul potrivit pentru a face urmatorul pas in relatie.

"Nu locuim impreuna, ne petrecem cam tot timpul impreuna. E prea devreme, toate relatiile au anumiti pasi. Dormim impreuna, dar nu suntem mutati cu hainele. Sunt surprins, este ceva nou pentru mine. Incerc sa ma adaptez. Este o femeie foarte frumoasa, o femeie cu caracter puternic, o femeie deosebita. Este un pic prea devreme. Suntem impreuna de trei luni si ceva. Sunt pregatit, da (n.r. pentru copil).", a povestit Cornel, noul iubit al Brigittei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare