Vedete din Romania

#vedete intern #christian sabbagh #showbiz #Christian Sabbagh fiica

Vesti bune pentru Christian Sabbagh! Fetita sa a fost externata!

Zbuciumul familiei Sabbagh a luat sfarsit! Micuta Anais, in varsta de 2 luni, a fost externata dupa o saptamana in care s-a luptat cu o raceala puternica!

Christian Sabbagh a postat pe contul de socializare un mesaj emotionant.

”E bine Anais. Suntem acasa. Suntem bine si a iesit de sub tratament. Urmeaza sa mergem la control peste trei zile si vedem atunci cum evolueaza, ce ne spune pediatra. Nu a scazut in greutate, dar nici nu a crescut. Mananca mai greu in perioada asta. Acum, insa, i s-a umflat manuţa unde a avut branula. Am sunat la medic si a spus ca e normal sa i se inroseasca. Mi-a spus sa.-i pun comprese cu apa rece. Anais a fost internata cu suspiciunea de pneumonie intr-un spital privat. In cele trei zile de internare s-a ocupat de ea domnul prof. dr. acadmician Dimitrie Dragomir, caruia ii multumim ca a avut grija de sanatatea fetitei noastre, i-au facut orice examen medical posibil si imposibil, totul doar pentru linistea noastra! Domnul doctor ne-a asigurat  ca Anais este in stare buna si a fost eliminata suspiciunea de pneumonie, adaugand ca diagnostic o viroza. Avand doar sapte saptamani, era normal ca Anais sa fie internata si examinata, pentru ca starea ei sa nu se agraveze si sa nu ajunga la plamani. In cele trei zile in care a stat spitalizata, Anais a avut parte de un tratament soc cu perfuzii cu antibiotice si aerosoli”, a declarat Iulia, soţia lui Christian Sabbagh, pentru CANCAN.ro.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului