Vedete din Romania

#vedete viata amoroasa #vedete intern #simona halep #diana munteanu #showbiz

Viata amoroasa misterioasa a Simonei Halep

Nu toate vedetele sunt extrovertite. Multe prefera sa pastreze o aura de mister in ceea ce priveste viata personala, astfel ca de multe ori este si greu sa afli cine sunt persoanele carora le impartasesc sentimentele.

Simona Halep



Pe Simona Halep o urmareste o lume intreaga in turneele in care evolueaza. A devenit, probabil, cea mai indragita sportiva romana de la ora actuala, dar putini sunt cei care cunosc amanunte despre viata sa intima. Multa lume se intreaba cine este barbatul pe care il iubeste simpatica tenismena in varsta de 23 de ani.



Spynews dezvaluie faptul ca cel care i-a furat inima este nimeni altul decat Costa Sponte, fiul celui mai bun prieten al lui Gigi Becali, Teia Sponte. Tanarul de 26 de ani ii este mereu aproape Simonei, o insoteste in toate deplasarile de peste hotare, dar si din tara. Barbatul ar fi renumit pentru cuceririle sale mondene. Printre ele se numara Madalina Pamfile, dar si prezentatoarea TV Alexandra Tararache. Tatal lui Costa Sponte a fost vicepresedinte al echipei Steaua si se ocupa de afacerile lui Becali, aflat acum dupa gratii.

 “Nu vreau sa comentez! Nu doresc sa dezvolt mai mult decat este cazul acest subiect, nu mi se pare potrivit”, a spus Costa Sponte pentru WOWbiz.ro!

 “Costa s-a despartit inca din august de Alexandra, o tanara cu care avea o relatie de mai bine de trei ani! De atunci, el a fost vazut in compania Simonei cu diverse ocazii si de aici au pornit si comentariile. Povestea lor a avansat in perioada in care sportiva a stat o perioada in tara, iar atunci cand Halep este plecata, ei tin legatura prin convorbiri zilnice si mesaje. E adevarat ca Simona are un program incarcat, dar nu conteaza, important este ca au sentimente unul fata de celalalt! Oricum, iubirea lor se afla la inceput, nu se stie daca va evolua sau nu”, au relatat prietenii vedetei pentru WOWbiz.ro.

CITESTE SI:
Iubitul Mihaelei Radulescu da cartile pe fata. Ce spune despre relatia dintre ei
Iulia Albu, ingropata in datorii. Cum a ajuns in halul acesta
Tradare de zile mari. Andreea Antonescu s-a aliat cu dusmanii Andreei Balan

Diana Munteanu

Sursa foto: spynews.ro

Frumoasa prezentatoare TV Diana Munteanu pare sa isi fi revenit rapid dupa divortul de fotbalistul Claudiu Niculescu. Ea si-ar fi refacut viata, scrie presa mondena, insa doar cativa prieteni stiu cine este misteriosul barbat care o face fericita pe blondina. Apropiatii vedetei sustin ca aceasta este foarte indragostita, insa nu vrea sa dea prea multe detalii despre barbat pentru ca fostul sau sot sa nu afle despre cine este vorba.

Totodata, scrie libertatea.ro, prietenii Dianei sustin ca aceasta e tot mai multa vreme plecata din Capitala, mai ales ca nu are angajamente profesionale care sa o retina in oras, ba chiar ar fi si petrecut o vacanta exotica alaturi de noul ei partener.

Lora


Sursa foto: stirile.rol.ro

Toamna trecuta, si Lora divorta de comediantul Dan Badea. In preajma semnarii actelor au si aparut speculatii legate de motivul care a dus la ruptura. Toti au aratat-o cu degetul pe artista, careia i-au reprosat o relatie secreta pe care ar fi avut-o cu nimeni altul decat iubitul celei mai bune prietene ale sale. Mai exact, Ionut Ghenu, cel care la momentul respectiv era partenerul Doinitei Oancea.

Zvonurile au fost intarite de faptul ca imediat Ionut si Doinita s-au despartit. Lora a negat mereu aceasta presupusa relatie, insa a fost zgarcita si cu motivele care au dus la divortul de Dan Badea, dar si cu amanuntele despre viata sa personala.

Sursa foto: cugetliber.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului