Vedete din Romania

#valentin uritescu #parkinson #drama #actor #boala

Viata de cosmar a lui Valentin Uritescu: "Nu vrea sa mai iasa din casa"

Un mare actor indragit de romani pentru felul sau mucalit de a fi a ajuns sa traiasca o adevarata drama. Boala de care sufera Valenti Uritescu l-a tintuit in casa si l-a instrainat de prieteni.

In varsta de 74 de ani, Valentin Uritescu sufera de aproape patru decenii de Parkinson. Boala i-a macinat corpul, iar in prezent starea lui de sanatate este tot mai precara, scrie cancan.ro. In ultima vreme, actorul a fost vazut tot mai rar in public. Jurnalistii citeaza surse din anturajul actorului care spun ca Valentin Uritescu a ajuns sa suporte tot mai greu situatia in care se afla si ca face eforturi uriase sa termine de scris cartea pe care a inceput-o. "Nu se poate concentra, ia multe medicamente si este din ce in ce mai confuz. Nu e bine deloc. Nu vrea sa mai iasa din casa", a spus un apropiat al actorului pentru cancan.ro.

Din fericire, familia ii este aproape si ii ofera tot ajutorul. "Sunt grav bolnav. Eu sufar de o maladie foarte periculoasa, e un Parkinson mai bland. In ultima vreme m-a cam capacit, dar nu ma las. Am intrat in biserica si m-am rugat fierbinte rugandu-L pe Dumnezeu sa-mi mai dea cinci ani", a declarat actorul anul trecut. Actorul sufera de sindrom extrapiramidal bilateral si este nevoit sa ia medicamente de trei ori pe zi. Mainile ii tremura necontrolat, uneori, in momentele de criza, tremurandu-i tot corpul.

Sursa foto: youtube.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului