Vedete din Romania

#transformare MM Stoica #puscarie mm stoica #dosarul transferurilor #detinut #mm stoica

Viata de puscarias. MM Stoica, transformare uluitoare dupa 1 an de detentie

Mihai Stoica a fost condamnat la trei ani si sase luni "Dosarul Transferurilor". Dupa aproape un an, fostul manager al echipei Steaua Bucuresti este de nerecunoscut.


Mihai Stoica a incercat de cateva ori, in instanta, sa ii fie anulata pedeapsa, insa, rezultatul nu a fost cel asteptat de omul de afaceri. In ultima perioada, MM Stoica trece printr-o depresie severa. Apropiatii, care au ajuns sa-l viziteze, spun ca este de nerecunoscut.   "Mihai a slabit foarte mul, are barba mare si este tot alb in cap.... ii este foarte greu. Plange toata ziua. E daramat.. . ", a declarat un prieten de-al fostului manager.

Spynews a realizat o fotografie cu MM Stoica, dupa descrierile amanuntite oferite de apropiatii fostului manager, care au dezvaluit ca saptamanal primeste consiliere din partea psihologilor.


"Sunt singurul condamnat caruia nu i s-a cerut pedeapsa. Ministerul Public n-a cerut pedeapsa in cazul meu (...) Aceasta condamnare condamna o familie care traia din castigurile mele, e adevarat, castiguri generoase. De 22 de ani am facut numai performante. Nu sunt un infractor. Am luat titlul de campion.(...) Aceasta familie trebuie sa traiasca din doua pensii ale parintilor mei, care au 80 si 70 de ani", a spus fostul manager. MM Stoica a fost transferat la Penitenciarul Jilava, dupa ce, initial, a fost incarcerat la puscaria Rahova.

CITESTE SI:

Lora, terorizata. A fost amenintata cu moartea
Asa arata romanca de 12 ani, actrita in Urzeala Tronurilor
Tatal lui Teo Trandafir: "M-a facut zob!"

 

Sursa foto: gsp.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare