Vedete din Romania

#vedete intern #laurette #teo trandafir #Sylvia Sarbu #sacrificii vedete

Viata de vedeta nu este usoara! Cu ce pret platesc starurile autohtone celebritatea

Celebritatea nu este atat de usoara pe cat pare, iar multe dintre vedetele autohtone se plang din ce in ce mai mult ca popularitatea impune numeroase sacrificii. Printre acestea, cel mai costisitor pare sa fie sanatatea. Iata cateva vedete care au platit celebritatea cu pretul sanatatii.

1. Sylvia Sarbu

Cantareata Sylvia Sarbu a avut de curand o iesire nervoasa, deoarece multe persoane spun ca viata vedetelor este mereu una roz. Artista a explicat insa, plina de indignare, ca notorietatea a imbolnavit-o.

"Toata lumea crede ca noi, cand plecam la concerte, e totul o veselie si o fericire. Sa mergi in fiecare zi cate 400-500 de kilometri in masina nu e usor... Nu ma plang, dar asa e in perioadele aglomerate! Am spinarea si stomacul praf. Am ulcer de ani de zile si crize periodice. De la stres, de la nesomn, de la alimentatie... Ultima criza am avut-o acum doua-trei saptamani. E bine ca nu mai ajung nonstop la spital, unde doctorii ajunsesera sa-mi spuna ca, daca mai fac o criza, trebuie sa ma opereze ca risc sa fac ulcer perforat. Incerc sa ma menajez, cum simt ca ma paste o criza, iau medicamente, tin un pic de regim. Dar daca sunt plecata patru-cinci zile pe saptamana si mananc din benzinarii, stomacul sufera. Nu ma vad facand altceva, poate doar niste cursuri de design interior", a declarat Sylvia pentru ziarulring.ro.

Citeste si:

3 vedete din Romania care vor deveni mamici de Martisor


2. Laurette

Nici fotomodelul Laurette nu sta prea bine la capitolul sanatate. Numeroasele prezentari, purtarea pantofilor cu toc inca de la varste fragede, dar si alti factori si-au pus amprenta asupra sanatatii mulatrei. Laurette a dezvaluit de curand ca are mari dureri de spate si spera sa nu ajunga la operatie.

"Eu am ceva probleme de sanatate si s-au agravat in ultima perioada. Coloana ma sacaie si nu mai stiu ce sa fac. Am incercat totul, am ajuns sa dau cate 500 de lei la o sedinta de recuperare si degeaba. Nici nu ma pot misca. Sper din tot sufletul sa nu ajung la operatie din cauza durerilor cervicale", a declarat Laurette.

Citeste si:

Cum a jonglat Cristi Borcea cu patru femei? Cine l-a amenintat pe dinamovist


3. Teo Trandafir

Realizatoarea TV Teo Trandafir si-a dorit intotdeauna sa fie mai slaba. De-a lungului timpului, prezentatoarea TV a tinut numeroase diete, unele dintre ele foarte drastice. Stresul, agitatia de la munca si alimentatia haotica si-au facut rapid simtita prezenta. In urma cu doi ani, Teo Trandafir a fost la un pas de moarte, din cauza unei pancreatite acute.



Sursa foto: urban.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare