Vedete din Romania

#copil #executare silita #pensie alimentara #victor piturca #vica blochina

Victor Piturca, executat silit daca nu ii da fiului sau pensia alimentara de 100.000 euro

Victor Piturca a pierdut definitiv lupta cu fosta amanta, Vica Blochina, in procesul pentru recunoasterea paternitatii fiului sau de 5 ani. Dupa ce a atacat in instanta decizia magistratilor de a plati retroactiv pensia alimentara pentru micutul Edan, stabilita la suma de 8.700 euro lunar, antrenorul echipei nationale este amenintat de autoritati cu executarea silita, daca nu isi achita datoria de 100.000 de euro fata de urmasul sau.

Initial, cererea selectionerului Victor Piturca de a fi micsorata pensia alimentara cuvenita fiului pe care l-a recunoscut cu greu primise un raspuns favorabil de la Judecatoria Buftea. Vica Blochina a facut recurs la Curtea de Apel Bucuresti, iar judecatorii au decis ca situatia financiara a antrenorului ii permite sustinerea unei pensii alimentare consistente, de aproape 9.000 de euro lunar.

Vestea si mai proasta pentru Victor Piturca este ca legea ii impune sa plateasca retroactiv ajutorul de intretinere a copilului (circa 100.000 euro), de la nasterea lui si pe toata perioada procesului.

In cazul in care Victor Piturca nu isi intretine regeste fiul pana la majorat, risca sa fie executat silit de autoritati.

Vica l-a dat in judecata pe antrenor in anul 2012, pentru recunosterea drepturilor baietelului lor, rezultat dintr-o relatie extraconjugala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare