Vedete din Romania

#victor slav #bianca dragusanu #vedete intern #divort Bianca Dragusanu

Victor Slav a explicat de ce nu a divortat de Bianca

Victor Slav a hotarat sa rupa tacerea si sa vorbeasca din nou public despre problemele pe care le are in mariaj. Dupa ce Bianca a declarat ca inca nu a divortat de sotul sau, Victor a confirmat si el ca inca nu a depus actele de divort.

Prezentatorul TV a explicat ca nu a divortat de sotia sa, desi in urma cu cateva saptamani a spus ca nu vrea sa mai auda nimic de ea si ca nu are cum sa mai continue casnicia in aceste conditii.

Totusi, ceva l-a facut sa isi schimbe parerea, caci acum Victor este deja mult mai relaxat si a explicat ca deocamdata nu va divorta deoarece trebuie sa puna la punct anumite lucruri.

"Da, Bianca are dreptate, nu am divortat inca pentru ca avem anumite lucruri de rezolvat. Si lucrurile astea se fac intr-o anumita ordine", a declarat Victor Slav.

Deznodamantul acestei casnicii ramane insa sub semnul intrebarii, mai ales ca Victor si Bianca nu au afaceri impreuna sau proprietati achizitionate in timpul casniciei.

Singura problema de rezolvat intre cei doi ar fi totusi banii stransi la nunta, despre care Bianca ar fi marturisit unei prietene apropiate ca se afla toti la Victor.

Citeste si: Legatura socanta dintre cele doua iubiri ale lui Adrian Iovan

Bianca, in razboi cu fosta sa confidenta, Veronica A. Cara

Pe langa toate aceste probleme, se pare ca Bianca ascunde si alte secrete. Astfel, daca lucrurile in privinta divortului sau s-au linistit, acum Bianca a intrat in razboi total cu fosta sa confidenta, Veronica A. Cara.

Desi a stat luni la rand departe de aceasta femeie, care tot aparea in diverse emisiuni si vorbea despre ea, la inceputul acestei saptamani Bianca nu a putut sta deoparte, dupa ce fosta sa confidenta a marturisit, in cadrul emisiunii "La Maruta", ca detine un dosar cu foarte multe secrete ale Biancai Dragusanu.

Veronica A. Cara a marturisit, de asemenea, ca stie foarte multe detalii din viata roscatei si ca atitudinea defensiva pe care a adoptat-o Bianca arata ca ii este teama de ce ar putea sa dezvaluie in fata publicului.

Citeste si: Vedete care promiteau si de care nu am mai auzit insa nimic

Sursa foto: unica.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare