Vedete din Romania

#victor slav #bianca dragusanu #vedete intern # bianca victor #divort bianca

Victor Slav i-a cerut divortul Biancai?

Scandalurile din ultima vreme si presiunea mediatica l-au adus la capatul rabdarilor pe Victor Slav, care i-ar fi cerut deja Biancai Dragusanu divortul.

Tensiunea din cuplul Slav a fost remarcata imediat dupa nunta, iar comportamentul din ce in ce mai distant dintre cei doi este foarte vizibil.

Un prieten apropiat al lui Victor Slav a marturisit totodata ca Victor isi doreste sa puna capat mariajului cu Bianca, dupa doar o luna si jumatate de casnicie.

"Victor se simte folosit. Este ca o marioneta in relatia cu Bianca. Cea care a gresit de la inceput este ea. Bianca se pare ca inca se mai intalneste cu Adrian Cristea, ba chiar Victor i-ar fi vazut impreuna si asta a fost picatura care a umplut paharul.

De cand s-a intors din Dubai, s-ar fi intalnit de mai multe ori cu fostul iubit, lucru care l-a scos din sarite pe Victor. Lucrurile au degenerat si de cateva zile se cearta fara perdea. Scandalurile sunt tot mai intense", a povestit un apropiat al prezentatorului Pro TV.

Sursa foto: ziarulring.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare