Vedete din Romania

#vedete intern #bianca dragusanu #showbiz #victor slav #anda adam

Victor Slav, “legat” de Anda Adam. Ce o scoate din sarite pe Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu a aparut pentru prima oara la TV dupa mai multe luni de pauza si a incins iar spiritele, intrucat a atacat-o voalat pe fosta iubita a lui Victor Slav, Anda Adam.

Bianca Dragusanu este nemultumita de faptul ca Victor Slav nu poate lua niciun credit pana cand nu achita ratele pentru apartamentul in care sta in momentul de fata Anda Adam, credit care a fost facut pe numele “baiatului de la meteo”.

“Da, este o problema. Eu nu imi permit sa dau detalii, dar ar fi onorabil pentru doamna sa ne ajute, sa ne debaraseze de aceste treburi. Este un apartament, ea plateste ratele. El daca vrea sa isi faca un credit, 30 de ani nu mai poate. E problema lor, eu nu imi permit sa vorbesc despre asta. Ii trebuie niste acte sa demonstreze ca a platit taxe si impozite, o sa ii fie mai greu. Au existat discutii... dar daca unii oameni sunt pasivi si actioneaza cu nesimtire, vom vedea ce putem face in viitor. Nu este o situatie comoda pentru nimeni, ar trebui sa nu fie nici pentru ea.

Sper sa se rezolve in curand! Nu vrem sa stam in casa aia, dar el daca vrea un credit, e incurcat. Nu e problema mea, eu sunt neutra. E o situatie, ar fi frumos din partea ei sa ne scuteasca de asta. Are familie, sa isi vada de treburile ei. Si eu am avut o relatie inainte, dar am avut grija sa nu ramanem agatati”, a marturisit Bianca Dragusanu la Teo Show.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului