Vedete din Romania

# Luminita Anghel fiica adoptiva #vedete intern #showbiz #luminita anghel

Victorie pentru Luminita Anghel! “Am gresit si va rog sa ma scuzati, doamna Luminita!”

Mariuca, fetita de care Luminita Anghel a avut grija timp de 5 ani si pe care mama biologica le-a despartit, va ajunge din nou in bratele artistei!

“Recunosc ca am gresit. Nu am urmarit nimic. Nu i-am cerut niciodata bani doamnei Luminita Anghel. Mi-a crescut fetita in cele mai bune conditii. Nu am nimic sa-i reprosez. Fetita mea are noua ani jumatate si vorbeste patru limbi straine datorita Luminitei Anghel. Am vrut sa fiu cu dansa ca doua surori. Eu m-am enervat ca nu m-a lasat sa-mi vad fetita. Am gresit si va rog sa ma scuzati, doamna Luminita! La centru nu imi da voie sa o vad asa de des pe cat as fi vrut eu. Am voie sa merg de doua ori pe luna. Sotul meu mi-a deschis creierii sa-i dau fetita inapoi Luminitei. Fetita mi-a spus: «Mama, mi-e mila de tine si te iubesc, dar si pe mama Lumi o iubesc! Daca tu ma lasai la ea acum ajungeam o vedeta ca eu am vrut sa devin ca ea»”, a povestit Angelica Constantin, mama naturala a Mariucai, scrie click.ro.

In 2009, Luminita Anghel a luat acasa o fetita de Paste de la centrul de plasament pe care a ingrijit-o apoi 5 ani. Dupa cativa ani insa, mama biologica a acuzat-o pe Luminita Anghel ca i-a furat fetita. La sfarsitul lui 2014, Mariuca s-a intors in centrul de plasament, inspa mama ei naturala ar fi dispusa acum ca artista sa o integreze din nou in familie.

Luminita Anghel a plecat in urmca cu cateva luni in America. Artista este casatorita cu Silviu Dumitriade, de profesie inginer constructor, din primavara anului 2012. Cei doi au un baietel, Filip (4 ani), pe care Luminita l-a adus pe lume la 43 de ani. Solista mai are un fiu adoptat, pe David (18 ani).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare