Vedete din Romania

#locuinta #violeta #catalin botezatu

Violeta s-a mutat in casa lui Bote

Babiliuc, castigatoarea concursului „ Burlacul ” si implicit noua iubita a designerul Botezatu o ajunge din urma cu pasi repezi pe Bianca Dragusanu. Mai nou, tanara s-a mutat in locuinta lui Bote.

" Violeta s-a mutat la mine acasa. E cel mai bine asa, ma pot ocupa de ea indeaproape. Nu ma intereseaza ce zice Bianca despre ea, pentru ca eu stiu mai bine ce va ajunge. Sper sa nu existe divergente între ele, mai ales ca sambata seara organizez un eveniment la care vor defila atat Violeta, cat si Bianca", a declarat Botezatu pentru ziarul ring.

In ceea ce priveste planul profesional, Botezatu s-a gandit sa arate lumii ca este polivalent si ca mai poate face si altceva in afara de moda. Astfel, designerul promite sa lanseze o serie de carti la finalul acestui an.

Vor fi trei volume. Multi oameni se vor simti loviti sub centura dupa ce le vor citi. Am zis initial ca scriu si plec, dar voi scrie si voi ramane, ca nu sunt atat de las. Biancai nu-i voi dedica niciun !", a explicat designerul pentru aceeasi sursa.
 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare