Vedete din Romania

#adina alberts #dosar penal #coronavirus #viorel catarama

Viorel Catarama, dosar penal dupa ce a mers intr-o localitate carantinata pentru a se infecta intentionat cu COVID-19

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Urziceni au deschis un dosar penal pe numele milionarului Viorel Catarama pentru infractiunea de zadarnicire a combaterii bolilor.

Acestia spun ca Viorel Catarama a mers pe 7 mai in comuna Barbulesti, judetul Ialomita, unde sunt 70 de cazuri de COVID. Milionarul s-a imbratisat cu un barbat bolnav de coronavirus, pentru a se infecta cu noul virus. Astfel, el vrea sa demonstreze ca virusul virusul nu este atat de periculos pe cat se spune.

"Nu este niciun motiv pentru deschiderea unui dosar penal. Nu am incalcat nicio lege si am facut acest lucru pentru a demonstra ca masurile luate de autoritati sunt incorecte. (...) Gestul meu este gestul unui patriot care este dispus sa-si dea viata pentru tara lui," a spus Viorel Catarama, potrivit Digi24.

Viorel Catarama nu are in acest moment niciun simptom specific coronavirusului.

Sotia a decis sa plece de-acasa: "Drumurile noastre se despart pentru o perioada"

Sotia milionarului, medicul Adina Alberts, a anuntat ca se va separa, cel putin pentru o perioada, de sotul sau din cauza planului acestuia de a se infecta cu COVID-19.

"De zece ani merg brat la brat cu un om puternic. Eu, Adina Alberts sunt medic. El, Viorel Catarama este economist. impreuna suntem o familie unita, dar separat suntem produsul profesional al multor ani investiti in domeniile pe care ni le-am ales. Eu cu convingerile, motivatiile si aspiratiile proprii. El cu certitudinile si deciziile lui. in orice familie exista divergente de opinie.

Si consider ca trebuie sa avem intelegere fata de partener, sa incercam sa respectam vointa acestuia chiar daca suntem total impotriva demersului ales," a scris Adina Alberts pe pagina de Facebook.

Adina Alberts mai spune ca in calitate de medic a vazut noul coronavurs ca o amenintare asupra oamenilor, mai ales ca nu se cunoaste foarte bine "inamicul."

"Ca medic, am vazut coronavirusul ca o amenintare asupra oamenilor – pe care am jurat sa-i protejez si sa-i ajut. Viorel Catarama a ales sa priveasca pandemia de SARS-CoV-2 ca o amenintare asupra economiei. Si vrea sa dovedeasca tuturor ca are dreptate supunandu-se unui experiment riscant.

Asa ca drumurile noastre se despart pentru o perioada. Stiu ca ne va fi foarte greu, dar nu pot trece peste menirea mea de medic, de mama si de fiica. O perioada ma voi muta de acasa, impreuna cu fetita noastra, astfel incat sa nu ne expunem acestui virus. Determinarea lui de a demonstra ca poporul roman nu merita sa primeasca "marea foamete" cu bratele deschise l-a facut sa ia aceasta decizie. Cu sufletul indoit, ii admir acest simt al dreptatii," a incheiat medicul Adina Alberts.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare