Vedete din Romania

#Viorel Lis acccident vascular #oana lis #viorel lis

Viorel Lis a facut accident vascular!

Oana Lis trece prin momente de cosmar! Viorel Lis (73 de ani) si-a pierdut cunostinta dupa ce a suferit un accident cerebral.

“Stateam in pat, eram foarte linistita. Viorel era in camera lui,facea bilete. Am auzit un zgomot, ca un strigat, l-am vazut ca a intrat in camera mea si mi-a spus ca nu mai vede, ca cade jos. Nu am reactionat imediat, dar am sarit spre el atunci cand am vazut ca se dezechilibreaza. A facut doi-trei pasi si a cazut pe pat. L-am tinut cu toata forta de bluza, dar nu am avut putere si a cazut jos din pat. S-a lovit putin de pat. in momentul acela statea cu capul in jos…Eu sunt panicata pentru ca stiu astfel de simptome si eu cred ca a avut un accident vascular cerebral.  Mi-am dat seama ca e grav. Nu a avut alte simptome”, a spus Oana Lis, potrivit Click. 

Viorel Lis nu a acceptat sa fie transportal la spital, insa Oana a sunat medicul de familie pentru a-i acorda ajutor.

“Am sunat la medicul de familie, am intrebat-o ce sa fac, mi-a spus sa il tin sub supraveghere. Daca se agraveaza, sa merg cu el la spital. Acum doarme, i-am dat niste pastile, i-am spus sa doarma sa se linisteasca. Nici eu nu am plecat, ma simt responsabila, eu trebuie sa iau decizii. Sunt agitata, nu am mai putut sa dorm, sa mananc, sa fac nimic. Este cel mai grav episod al bolii lui Viorel. E bine ca nu a intrat in coma, dar nu e lipsit de pericol. Eu cred ca e mai bine sa mergem la spital, dar nu ii convine”, a mai povestit Oana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare