Vedete din Romania

#Viorel Lis in stare grava #Viorel Lis internat #viorel lis

Viorel Lis, in stare grava la spital

Viorel Lis, fostul edil al Capitalei a ajuns din nou pe mana medicilor. In urma cu cateva luni acesta a suferit un accident vascular, asadar trebuie sa urmeze un tratament strict si sa-si faca periodic analize.

 

Oana Lis a vorbit deschis in cadrul unei emisiuni Tv despre boala de care sufera sotul acesteia, dar si despre faptul ca isi doreste un copil.

"Am fost invidioasa cand am vazut atatea poze cu copiii la scoala, eu am stat la o cafea linistita, n-am luat flori, e si o tristete in sufletul meu ca n-am un copil. Bine e vina mea ca n-am un copil, mai ales ca sunt pe ultima suta de metri cu ovulele. in fiecare an o vad pe bunica din ce in ce mai batrana, nu stiu ce sa fac ca sa-i fie bine. ii iau vitamine, o chem aici la mine. Mamaia mea, chiar daca nu este o femeie culta, este o femeie minunata. imi da multe sfaturi, invat multe de la bunica mea. Acolo in sat a primit o diploma pentru cea mai haioasa bunica, de la primar. Eu rad cu ea, e haioasa, e singura din familie cu care mai vorbesc. Cu fratele si matusile mele nu mai vorbesc. Mi-e frica sa nu o pierd. A fost o faza haioasa, pe la 17 ani ma pupam cu un baiat dupa un gard si a facut scandal. Am crezut ca ma bate in casa, dar nu m-a batut, mi-a zis ca nu era bine sa creada baiatul ca nu are nimeni grija de mine.", a povestit Oana Lis, in cadrul emisiunii Rai Da’ Buni.

"La inceput nu am recunoscut relatia mea cu Viorel, a venit ea la Bucuresti si s-a convins ca e un om bun. Ea nu m-a judecat, dar de-a lungul timpului lumea a vorbit, dar ea nu a ascultat. Viorel ma critica mereu, i-am zis sa nu se uite la emisiune. Maine ma duc cu Viorel la o analiza. El trebuie sa se bucure de viata, el se tine dupa mine, acum vreau sa merg la mare, vrea nu vrea, trebuie sa mearga cu mine. Nu am mai mers la cluburi pentru ca nu-mi place, am fost intr-o zi, Viorel mi-a dat bilet de voie. Am imbatranit, am zece ani de cluburi in care mergeam miercurea, vinerea si sambata, dar acum gata. El mi-a mancat tineretea, eu lui, pensia", a adaugat Oana Lis.

Sursa foto: b1.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare