Vedete din Romania

#Viorel Lis accident vascular #oana lis #viorel lis

Viorel Lis, in stare grava! Nu mai poate vorbi

Starea de sanatate a lui Viorel Lis, dupa accidentul vascular pe care l-a suferit in luna aprilie, este din ce in ce mai grava. Fostul primar al Capitalei, in varsta de 74 de ani, are probleme de vorbire, iar Oana Lis se teme de ce este mai rau!

Oana Lis a povestit in cadrul unei emisiuni de la Antena Stars ca starea de sanatate a lui Viorel Lis nu s-a imbunatatit odata cu trecerea timpul, ci a devenit din ce in ce mai precara. „A avut probleme de sanatate, ultimul accident vascular a lasat urme. Nu mai poate vorbi, oboseste daca vorbeste. Ma recunoaste si sunt bucuroasa ca cognitiv e bine. ii dau tot felul de vitamine si el nici nu mai vrea. Fac tot ce pot, merg la biserica, dau cu tamaie, ma rog pentru el, fac lucruri pe care nu le faceam inainte. Ma rog sa fiu puternica”, a marturisit Oana. „El isi doreste o ultima vacanta impreuna. Am fost invitata la ziua unei pritene in Grecia, in Insula Samontraki, dar drumul este lung si daca pateste ceva in masina? Stiu ca oamenii batrani cu afectiuni grave sunt lasati sa zbore, dar si aici e o problema! Daca moare in avion ce ma fac? Inca il iubesc, ii dau din energia mea si el m-a ajutat pe mine”, a mai spus sotia lui Viorel Lis.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare