Vedete din Romania

#sotie viorel lis #viorel lis #inselare partener #inselare sotie

Viorel Lis si-a inselat sotia?

Viorel Lis a fost surprins, weekend-ul trecut, in tandreturi cu o alta femeie decat sotia sa. Desi fostul edil al Capitalei a negat aventura, Oana Lis nu l-a crezut si a declarat ca se gandeste la divort.

Viorel Lis sustine ca intre el si domnisoara respectiva nu a fost vorba de o intalnire amoroasa, ci de una de afaceri. El a urcat in apartamentul acesteia pentru a verifica niste acte, insa i s-a facut rau si a ramas sa doarma la ea.

"Am urcat la ea pentru a discuta niste afaceri. Eu si domnisoara ne-am uitat pe niste acte. Am dormit putin acolo pentru ca mi-a fost rau", a declarat Viorel Lis.

Pe de alta parte, sotia fostului primar a subliniat ca nu poate crede o asemenea poveste si este foarte dezamagita dupa acest episod:

"Credeam ca este singurul barbat fidel. Credeam ca n-o sa-si bata joc de mine niciodata! Nu este prima data cand ma inseala. A mai fost cu mai multe vedete la inceputul relatiei. N-o sa mai gaseasca o fata ca mine la bine si la greu".

Sursa foto: carmenplesea.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare