Vedete din Romania

#artisti populari # tara oasului #viorel pop #folclor

Viorel Pop: “Palinca, elixirul rezistentei in Tara Oasului”

Foarte solicitat la evenimentele private din zona Oas (in luna august sunt nunti in fiecare zi a saptamanii), dupa patru zile in care a performat alaturi de band-ul sau, Viorel Pop a reusit sa se cocoate pe munte, la Turt-Bai, unde a filmat in timp-record (in doar 6 ore!) doua videoclipuri la piesele „Beu palinca cu margele” „Nu stiu io, muri-oi oare?”, altele din sirul celor pe care artistul le are gata pentru primul album.

Viorel Pop, unul dintre cei mai curtati artisti populari din tara Oasului, reuseste o tripla performanta, lansând simultan doua videoclipuri si site-ul sau de artist – www.viorelpopoficial.ro – locul unde fanii sai afla tot ce-si doresc despre activitatea sa profesionala.

„Am dorit sa-mi onorez promisiunea facuta public in urma cu câteva luni, aceea de a lansa noi piese cu videoclip si vreau sa multumesc echipei, in frunte cu Nicoleta Ionita si Vizsnyovszky Szabolcs, pentru profesionalismul si eficienta de care a dat dovada! Aceste 2 melodii si „Dacii Liberi” au un loc aparte in sufletul meu si, ca orice lucru drag, incerci sa-l expui cât mai bine si mai frumos posibil. Cu ajutorul tatalui meu si a domnului Ioan Belbe am reusit sa culegem tipurituri vechi si sa mai completam noi textele, iar gratie domnului Ovidiu Bartes si echipei sale de la Cluj am reusit sa facem orchestratia. Sper din suflet sa fie pe placul românilor aceste melodii si, cu ajutorul Domnului, sa continuam proiectul inceput si sa aducem voia buna in casele oamenilor!”, spune Viorel Pop. O data cu muzica reprezentativa a zonei unde traieste, artistul evidentiaza in videoclipuri si frumusetile locurilor, porturilor si traditiilor din Tara Oasului.

Chiar daca in decursul celor patru zile in care a cântat la evenimente private, artistul a dormit doar câteva ore, acesta a rezistat eroic la filmari, fara cafea si energizante, acestea fiind inlocuite cu succes de palinca!

„Palinca este elixirul natural al rezistentei. O gura de palinca face cât zece cafele si asigura si voia-buna. Am agatat o sticla de palinca, productie proprie, intr-un copac si, când simteam ca ma rapune somnul, mai luam o gura mica...”, marturiseste artistul.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare