Vedete din Romania

#post #motive #renuntare #virgil iantu #Vrei sa fii milionar

Virgil Iantu a renuntat la emisiunea "Vrei sa fii milionar?"

Virgil Iantu a dezvaluit intr-o postare de pe o retea de socializare ca va renunta la emisiunea "Vrei sa fii milionar?", de pe Kanal D.

Prezentatorul a marturisit ca nemultumirile legate de formatul emisiunii, numarul de episoade difuzate saptamanal si ora difuzarii au fost principalele motive care l-au determinat sa ia o asemenea hotarare.

Mai mult decat atat, Iantu a declarat ca este foarte nemultumit de faptul ca fanii emisiunii asociau numele sau cu tot felul de postari de pe pagina oficiala de Facebook a show-ului.

"A fost o politica pe care nu am inteles-o si care a privat si publicul, castigat de Kanal D datorita acestei emisiuni, de motivul pentru care se indreptase spre acest post", a declarat Virgil Iantu.

Problemele respective, impreuna cu nerepectarea unor termeni contractuali din contractul de angajare, au condus la incheierea colaborarii dintre Virgil Iantu si postul Kanal D pentru anul 2013.

Sursa foto: woman2woman.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare